Wrendalen upea iso jouluinen peltirasiasetti
Wrendalen upea iso jouluinen peltirasiasetti Wrendalen upea iso jouluinen peltirasiasetti

Wrendalen upea iso jouluinen peltirasiasetti

Kolmen jouluisen peltirasian laadukas setti, jossa voi säilyttää esim. kuivakakkua ja joulupipareita

62,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Nyt on kyllä sellainen peltirasiasetti tarjolla, että Rouva Kotkot toivoo, että näitä jää tänne hyllyyn... tahtoo omaan käyttöön. Pahaa kyllä pelätään, että nämä kuitenkin viedään käsistä. Oispa niin ihana tehdä isoimpaan joku herkullinen hedelmäkakku ja toiseen pienempi kuivakakku. Pienimpään sieviä pieniä pipareita. Ois ihana joulu!

Isoimmassa peltirasiassa kannen kuvituksena kani jouluisessa pullassa. Kannen sisäpuolella on pörrökani ja rasiassa on herkkuja (kakkua ja piirakkaa) syövä kani. Rasian kannessa loikkivat kanit. Pohjassakin on kani. Viimeisteltyä työtä siis.

Keskikokoisessa peltirasiassa on kannessa aasi. Wrendale Designsin aasi on aina ihan meidän Uffen näköinen! Just siksi tämä rasia olisi meillä tarpeen. Muuten rasian kuvissa ovat aasin lisäksi punarinnat. Pohjan kuvassa on punarinnan lisäksi herkullinen kaakaokuppi kuvattuna.

PIenimmän peltirasian ovat valloittaneen hiirulaiset. Kannessa herkuttelevat juustoa ja muutenkin ovat kaikkialla peltirasiassa. Ehkä kantsii miettiä mitä herkkuja rasiaan oikein laittaa.

Wrendale Designs on Lincolnshiressä maaseudulla toimiva perheyritys, joka on saanut alkunsa Hannahin herkistä kuvituksista. Hannah on opinnoissaan aikoinaan tarkkaillut eläimiä ja oppi samalla myös maalaamaan eläimiä. Kuvituksista on tehty laaja valikoima ihania tuotteita. Näitä tuotteita markkinoi Hannahin perheen omistaman Wrendale Designs.

Mitat rasioissa ovat seuraavat: 

Isoin korkeus 15.5 cm x halkaisija 25.5 cm

Keskikokoinen  12.5 cm x halkaisija 22.5 cm

Pienempi korkeus 9 cm x halkaisija 20 cm


Arvostelut 0 arvostelua