Wrendale kani korvat hassusti kortti
Wrendale kani korvat hassusti kortti

Wrendale kani korvat hassusti kortti

Tuotetta rajoitettu erä.

Wrendale Designs 'Bright eyes' kortti, jossa kani jolla korvat vähän hassusti lupallaan

4,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Mitähän tämä kani miettii, kun korvat on noin hassusti? Arvatkaas onko muuten vaikea keksiä näitä tuotteiden nimiä? Meillä on Wrendalelta about ziljoona erilaista kanikorttia. Keksi siinä sitten jokaiselle kortille ihan oman nimensä. Olisihan se aika tylsää, jos kortissa lukisi vaikka vain tuotteen koodi valmistajalta CS094. Tai sitten tuo englanninkielinen nimi, joka ei välttämättä suomalaiselle hirveästi mitään sano. No... tulihan tästä taas sepustus... Tämä on tätä kauppiaan työtä kirjoittaa näitä juttuja tänne, että hakukoneet löytäisi kanikortin etsijän ja just tänne meidän kauppaan. Myönnetään, ettei nyt tullut se kaikkein paras keksintö tuotteen nimestä. Tätä kirjoittaessa on lauantai-ilta, koirilla on nälkä ja niin on mullakin. Ehkä se vähän selittää miksei runosuoni syki napakammin.

Korkealaatuiselle paperille painettu kortti. Mukana myös kirjekuori. Tämän Wrendale Designsin kortin on suunnitellut yrityksen perustaja Hannah Dale. Kortti on sisältä tyhjä, joten kortin käyttöä ei ole rajoitettu.

Kuuluu Wrendale Designsin The Country Set-sarjaan.

Kortti on painettu Britanniassa. Kortti on valmistettu vastuullisesti hankitusta kartongista ja kirjekuori kierrätetystä paperista. 

Kortti on mitoiltaan 15 x 15 cm. 

Arvostelut 0 arvostelua