Wrendale Gardening Journal kierrevihko
Wrendale Gardening Journal kierrevihko Wrendale Gardening Journal kierrevihko

Wrendale Gardening Journal kierrevihko

Tuotetta rajoitettu erä.

Ihana kierrevihko, jonne voi laittaa puutarhasuunnitelmia. Englanninkielinen day planner.

27,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Puutarha on täynnä kaikenlaisia ihania pieniä eläimiä, jotka ovat tämän  suunnittelu/muistiinpanokirjan kuvituksena. Siksi me tätä ihanuutta myymme Kananlennossa. Kannessa seikkailee tietysti ihana pölyttäjä ja sisäsivuilla on myyriä, lintuja, hiiriä, kani ja vaikka mitä ihanaa.

A5-kokoinen jämäkkä kierrevihko on englanninkielinen. Jokaisen kuukauden kohdalla kerrotaan mitä siinä kuussa voisi tehdä. Toki Englannin ilmasto on hieman erilainen. Siinä on myös aina herkullinen ruokaohje, jossa voi hyödyntää puutarhan tuotoksia. Seuraavaksi tulee useampi sivun merkinnoille, joissa päivän alle voi laittaa suunnitelmia tai mitä on tehnyt. Kun tekee istutuksia voi halutessaan laittaa myös siemenpussista leikatun kuvan ja istutuspäivämäärän sekä hoito-ohjeen. Vuoden kaikki kuukaudet ovat tässä suloisessa vihkossa.

Vihkon voi ottaa milloin vaan vuotta käyttöön. Vihkosta voit tarkistaa milloin olet laittanut kunkin kasvin kasvamaan.  Myös erillistä tilaa muistiinpanoille ylipäätään. Myöhempinä vuosina voit tarkistaa aiempien vuosien asioita ja suunnitelmia. 

Wrendale Designsin Hannah Dale suunnittelee Englannin maaseudulla kauniita tuotteita. Hannah Dale on vastaanottanut useita palkintoja kuvituksistaan.

Erittäin rajoitettu saatavuus.

Arvostelut 0 arvostelua