Wrendale Elvis pöllö pehmo
Wrendale Elvis pöllö pehmo Wrendale Elvis pöllö pehmo Wrendale Elvis pöllö pehmo

Wrendale Elvis pöllö pehmo

Tuotetta rajoitettu erä.

Wrendale Designsin Elvis pöllö pehmoeläimenä. Mukana pöllöllö on kantokassi

64,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Wrendalen tuore uutuus saatiin heti Kananlentoon!

Elvis on Hannah Dalen kuvituksiin perustuva pehmoinen pöllö. Hannah on tarkkaillut lähiseutujensa eläimiä ja sieltä hän löysi Elvis pöllön.

Elvis on pieni pöllö, joka tällä hetkellä harjoittelee ansaitakseen "viisaan pöllön" -statuksen, joka on yksi arvostetuimmista metsänväen parissa. Hän ottaa tämän erittäin vakavasti, ja hänet voidaan usein nähdä tällä nokkalla kirjassa tai jakamassa neuvoja tovereilleen, pyysivät he sitä tai eivät. Elvis on erittäin kilpailuhenkinen ja rakastaa rentoutumista shakkipelin tai hyvän ristisanatehtävän parissa. Hän harrastaa runojen kirjoittamista ja kerää julkkisten nimikirjoituksia vapaa-ajallaan. Aikamoinen pöllö siis!

Wrendale Designsin pehmo on tarkoitettu yli kolme vuotiaille (yläikärajaa ei ole!). Orava voidaan pestä varovaisesti käsin. 

Elviksen mukana tulee söpö pieni puuvillainen kassi, jossa on pöllön kuva printattuna. Voit kantaa ja säilyttää pöllöä kassissa tai ottaa kassin muuhun käyttöön. Pöllö on todella korkealaatuista työtä pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Elviksen stragiset mitat ovat 21,5 x 22 x 20 cm 

Arvostelut 0 arvostelua