Wrendale eläimellinen organisaattori
Wrendale eläimellinen organisaattori Wrendale eläimellinen organisaattori Wrendale eläimellinen organisaattori Wrendale eläimellinen organisaattori

Wrendale eläimellinen organisaattori

Tuotetta rajoitettu erä.

Wrendale Designs Oops a Daisy' mouse Personal Organiser

39,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Oletko ihminen, jonka luottaa perinteisiin muistiinapanovälineisiin? Ei ole ollenkaan söpöä tökkiä kännykkään kaikkea, vaan oikeasti on oikein virkistävää omin käsin kirjoittaa asioita ylös. On mukava suunnitella asioita ja tehtäviä ja mikä ihana fiilis onkaan, kun voi vetää omin käsin viivan yli, kun homma on joidettu.

Tämä hurmaava ja jämäkkä "eläimellinen organisaattori" on oikea ihme. Siinä on kalenteriosuus, jonka voit ottaa käyttöön missä vaan vuotta. Voit kirjoittaa sinne viikon suunnitelmia ja tavoitteita ja miten voit itsestäsi pitää huolta. Ruokasuunnitteluosiossa voit suunnitella etukäteen ruokailut tai kirjata toteutuneet syömiset. Mukana on myös ostoslistaosio, josta voit napata kauppaan mukaan sivun. Voit myös kirjata omaan osioon mitä olet ostanut ja milloin. Kirjaamalla ostokset, saat ehkä paremmin seurattua minne se raha oikein menee. No.... Kananlennosta kannattaa silti edelleen ostaa. Oma osionsa on tehtävälistoille ja muistiinpanoille ja löytyy tästä myös oma osionsa yhteystiedoillekin.

Tähän organisaattoriin voi ostaa seuraavalle vuodelle taas uuden sisällön. Kauniit kannet eivät jää käyttämättä. 

Jämäkän kannen alla on taskut, joihin voit laittaa vaikka pankkikortteja, käyntikortteja tai muuta tärkeää. Organisaattori suljetaan kuminauhalenkillä. 

Kun tähän kaikkeen vielä lisää Hannah Dalen tekemän suloisen kuvituksen, niin tässä on kyllä aikamoinen paketti. Kannessa on molemmilla puolilla hiirulainen päivänkakkarassa. Sisäsivuilla seikkailevat kettu, pöllö, marsu, kani, koira, kimalainen, hiiri, ylämaankarja, seepra, hamsteri ja moni muu.

Mitat 140mm x 190mm x 40mm
Arvostelut 0 arvostelua