Wrendale Christmas planner
Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner Wrendale Christmas planner

Wrendale Christmas planner

Upea suunnittelukirja jouluun Wrendale Designsilta A5 koko, kovakantinen)

27,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Tässä on jouluttajalle ehdottoman ihana suunnittelukirja (A5 koko). Kirjan avulla joulunsuunnitelmat pysyvät hanskassa ja kirja tuo aivan uudenlaista iloa joulun suunnitteluun. Kirjaa voi käyttää useamman vuoden, sillä tilaa on runsaasti monen vuoden merkinnöile. Entisistä merkinnöistä on toki apua myös seuraavina jouluina. Kirja on myös ihana muisto jouluista.

Kirjassa on ihania jouluisia tarroja kaksi arkillista. Voit käyttää niitä kirjan kuvittamisessa tai lisätä niitä kortteihin ja lahjapaketteihin. Kirjaan voit laittaa kortinsaajien nimet ja osoitteet, sekä kirjata milloin olet lähettänyt heille kortin, Voit kirjata listaan kunkin lahjansaajan ja erilaisia lahjaideoita sekä oletko jo ostanut lahjan ja paketoinut sen. Ruokia varten muunnostaulukot esim. Fahrenheit ja Celsius mittojen varten, ettei ihania leipomuksia tule tehtyä väärässä lämpötilassa. Voit suunnitella jouluaterioita ja ostoslistoja. Voit myös lisätä sivuille lempiruokaohjeitasi. Mukana on myös kalenteri marras- ja joulukuulle neljäksi vuodeksi. Vuosia ei ole valmiiksi merkitty, joten voit käyttää kalenteria minä vuonna vaan. Omille muistiinpanoille on runsaasti tilaa ja kaikenlaisille To do-listoille.

Tämä upea ja kaunis jouluplanneri soveltuu todella hyvin myös joululahjaksi sille lähipiirisi jouluhullulle. Hän voi alkaa seuraavan joulun suunnittelun jo hyvissä ajoin.

Rouva Kotkot harvoin raaskii ottaa mitään tuotetta omaan käyttöön, sillä on aina pelko, ettei tuotteita riitä niitä haluaville asiakkaille. Tämän tuotteen kohdalla Rouva Kotkot päätti olla itsekäs ja valitsi tämän ihanuuden myös itselleen. Ihana joulu!Arvostelut 0 arvostelua