Lahjakortti perheelle  Aasilassa tapahtumiin
Lahjakortti perheelle  Aasilassa tapahtumiin

Lahjakortti perheelle Aasilassa tapahtumiin

Lahjakortti, jolla pääsee Kananlennon maatilalla rentouttavaan iltaan

149,00 €
Saatavuus Varastossa

Haluatko antaa lahjaksi jotain erilaista? Elämyksen, jonka koko perhe varmasti muistaa pitkään? Anna lahjaksi Aasilassa tapahtuma Kananlennossa Sipoossa. 

Tämä lahjakortti on kahdelle aikuiselle ja max. kolmelle lapselle. Aikuiset voivat olla myös isovanhempia, kummeja tms. 

Ohjelmassa on ensin yleistä tietoa tilan eläimistä. Tämän jälkeen rutistamme huolet pois, keskitymme luontoon ja aaseihin. Teemme pienen rentoutusharjoituksen ja siirrymme aasien luo ja tutustumme näihin viisaisiin eläimiin paremmin kiireettä ja aasien ehdoilla.

Tapahtuman ohjaajana toimii Rouva Kotkot.

Aasien kanssa seurasta rentoutuneita nautimme pienen välipalan tallituvalla tai kelin niin salliessa aasiaitauksen vieressä tai puutarhassa. Välipala käsittää teetä/kahvia/kaakaota ja sämpylöitä. Ruokarajoitukset otamme huomioon.

Aasilassa tapahtumat kestävät noin kaksi tuntia.

Meille tullessaan ei tarvitse tietää aaseista mitään. Päälle kannattaa laittaa rennot, mukavat ja riittävän lämpimät vaatteet keli huomioiden.

Tapahtuman osallistujamäärä pidetään aina pienenä.

Lahjakortin saat heti automaattisesti maksettuasi sähköpostiisi ja voit toimittaa sen eteenpäin tai tulostaa. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan. Laitamme tilauksen käsiteltyämme tilaajalle tulemaan erillisen pdf:n, jonka voi antaa lahjakortin saajalle. Siinä on pieni selitys mistä on kyse.

Lahjakortteja ei lunasteta takaisin eli niitä ei voi palauttaa. Lahjakortti on voimassa vuoden. Jos jostain syystä tapahtuman hinta nousee vuoden aikana, tällä lahjakortilla saa sen kuitenkin tähän hintaan. 

Kesällä saattaa tapahtumia voi olla myös päivällä. 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet