Lahjakortti Iltahetki aasilassa tapahtumiin
Lahjakortti Iltahetki aasilassa tapahtumiin

Lahjakortti Iltahetki aasilassa tapahtumiin

Lahjakortti, jolla pääsee Kananlennon maatilalla rentouttavaan iltaan

59,00 €

Haluatko antaa lahjaksi jotain rauhoittavaa ja voimaa antavaa? Elämyksen joka varmasti jää mieleen? Anna lahjaksi ilta aasilassa tapahtuma Kananlennossa Sipoossa. Voit myös ostaa useamman lahjakortin ja tulla myös itse mukaan.

Ohjelmassa on ensin yleistä tietoa tilan eläimistä. Tämän jälkeen rutistamme huolet pois, keskitymme luontoon ja aaseihin. Teemme pienen rentoutusharjoituksen ja siirrymme aasien luo ja tutustumme näihin viisaisiin eläimiin paremmin kiireettä ja aasien ehdoilla.

Illan ohjaajana toimii Rouva Kotkot.

Aasien kanssa seurasta rentoutuneita nautimme pienen iltapalan tallituvalla tai kelin niin salliessa aasiaitauksen vieressä tai puutarhassa. Iltapala käsittää teetä/kahvia/kaakaota ja sämpylöitä. Ruokarajoitukset otamme huomioon.

Ilta aasilassa tapahtuma kestää noin kaksi tuntia.

Meille tullessaan ei tarvitse tietää aaseista mitään. Päälle kannattaa laittaa rennot, mukavat ja riittävän lämpimät vaatteet keli huomioiden.

Tämä rentouttava iltahetki on tarkoitettu vain aikuisille. Erikseen on myynnissä koko perheelle tarkoitettu lahjakortti. Ryhmä pidetään pienenä.

Lahjakortin saat heti automaattisesti maksettuasi sähköpostiisi ja voit toimittaa sen eteenpäin tai tulostaa. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan. Laitamme tilauksen käsiteltyämme tilaajalle tulemaan erillisen pdf:n, jonka voi antaa lahjakortin saajalle. Siinä on pieni selitys mistä on kyse.

Lahjakortteja ei lunasteta takaisin eli niitä ei voi palauttaa. Lahjakortti on voimassa vuoden. Jos jostain syystä tapahtuman hinta nousee vuoden aikana, tällä lahjakortilla saa sen kuitenkin tähän hintaan. 

Kesällä tapahtumia voi olla myös päivällä.

Arvostelut 0 arvostelua