Istuva pieni capybara pehmoeläin
Istuva pieni capybara pehmoeläin Istuva pieni capybara pehmoeläin Istuva pieni capybara pehmoeläin Istuva pieni capybara pehmoeläin

Istuva pieni capybara pehmoeläin

Rappa ECO-FRIENDLY capybara pehmoeläin, jolla mittaa 18 cm

16,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

TULOSSA PIAN VARASTOON UUSI TOIMITUS!

Me ollaan tehty paljon työtä sen eteen, että meillä olisi Suomen laajin valikoima erilaisia aidon eläimen näköisiä pehmoeläimiä. Meillä ei ole vaaleanpunaisia nalleja, vaan meiltä voi löytyä vaaleanpunainen flamingo. Aika hyvin ollaan omasta mielestä löydetty hyvälaatuisia ja just niitä aidon eläimen näköisiä pehmoja.

Useampi on toivonut meiltä capybaraa eli vesisikaa (Hydrochoerus hydrochaeris). Hauska rauhallinen eläin, joka on kaikista isoin jyrsijä maailmassa. Marsunkin sukuinen eläin, tosin paljon isompi. Me tietysti yritämme löytää kivoja ja hyvälaatuisia tuotteita asiakkaiden iloksi.

Tästä capybarasta me ei oikein olla varmoja, että onko tämä nyt riittävän aidon näköinen. Tuossa alempaa on kuva oikeasta capybarasta. Mutta jos sinusta tuntuu, että tämä voisi tulla teille, niin kannattaa toimia. Ostettiin kyllä iso erä näitä, mutta se tiedetään, että valmistajalta nämä on nyt toistaiseksi loppu. Eli sukkelaan ei tulla lisää saamaan.

Tällä meidän pienellä istuvalla capybaralla on mittaa 18 cm. Vaikka capybara on varsinainen vesipeto, tällä tyypille emme suosittele uintiretkiä. Pintapesu saa riittää.

Tämä pehmoeläin on ECO-FRIENDLY -tuotesarjaa. Eläimen sisusta on tehty kierrätysmateriaalista ja se on tehty lapsille turvalliseksi.

Kurkkaa myös muu pehmoeläinvalikoimamme. Meillä on huima valikoima!
Arvostelut 0 arvostelua