Iltapäivä aasilassa 25.6 klo 14-15 kaikenikäisille
Iltapäivä aasilassa 25.6 klo 14-15 kaikenikäisille

Iltapäivä aasilassa 25.6 klo 14-15 kaikenikäisille

Koe rento hetki Kananlennon maatilalla eläinten parissa

24,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Haluatko kokea eläimellisen elämyksen? Tule meidän tilalle Sipooseen iltapäivähetkeen aasien kanssa tiistaina 25.6.24 klo 14-15. Paikalle voit saapua joustavasti 15 minuuttia aiemmin ja kahvitella voi myös 15 minuuttia yli tapahtuman ajan.

Ohjelmassa on ensin yleistä tietoa tilan eläimistä. Tämän jälkeen rauhoitumme ja keskitymme luontoon ja aaseihin. Kaikki tapahtuu kuitenkin aasien ehdoilla.

Päivän ohjaajana toimii Rouva Kotkot.

Huomaathan, että tapahtuma on lyhyempi kuin esimerkiksi vain aikuisille tarkoitetut Iltahetki aasilassa-tapahtumat. Myös sisältö on toisenlainen, enemmän lapsillekin sopiva. Ryhmä voi olla aikuisten tapahtumia hieman suurempia, koska ryhmä voisi täyttyä helposti yhdestä perheestä.

Aasien kanssa seurusteltuamme nautimme pienen välipalan tallituvassa. Välipala käsittää teetä/kahvia/kaakaota/mehua ja sämpylöitä. Jos sinulla on joku ruokarajoitus, ilmoita siitä meille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa asiakaspalvelu@kananlento.com.

Meille tullessasi sinun ei tarvitse tietää aaseista mitään. Laita päällesi rennot mukavat ja riittävän lämpimät vaatteet sekä valmistaudu siihen, että vaatteet voivat olla aasinkarvassa ja kengät voivat sotkeentua. Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille. Aikuiset huolehtivat lapsistaan eikä tähän ryhmään voi osallistua alle 12-vuotiaat ilman vanhempia.

Valitse toimitustavaksi kohta, jossa lukee: Tällä toimitustavalla valitaan kurssi Kananlennosta. On toki ainoa vaihtoehtokin.

*** Jos et pääse lisäämään tapahtumaa ostoskoriin, on tapahtuma täynnä. Katso sopiiko seuraava tapahtuma sinulle tai lähetä meille tiedustelu mahdollisesta uudesta tapahtumasta***

Erityiset ehdot:

Tapahtumissa eivät verkkokaupan palautusehdot ole käytössä. Tapahtuman tilausta ei voi peruuttaa eikä siirtää toiseen ajankohtaan. Lipun voi kuitenkin siirtää jollekin toiselle henkilölle. Jos joudumme peruuttamaan tilaisuuden, palautamme sinulle rahat mahdollisimman nopeasti.


Arvostelut 0 arvostelua