OHJE TILAAMISEEN


Meillä Kananlennossa halutaan, että kaupankäynti on hauskaa, mutta myös reilua. Tästä voit lukea meidän toimitus- ja maksuehtomme. Huomaathan myös, että käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.


Nämä tilaus– ja toimitusehdot koskevat Osuuskunta Orrella omistamaa Kananlento verkkokauppaa. Kun käytät tätä verkkopalvelua, olet hyväksynyt palvelumme ehdot.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  Jos löydät täältä nollahintaisen tuotteen, joudumme tuottamaan sinulle pettymyksen, ilmaiseksi ei lähde. Nollahintaisessa tuotteessa ei vielä ole päivitetty hintaa verkkokauppaan. Mutta kunhan Rouva Kotkot ehtii hinnan naputtelemaan järjestelmään, nolla poistuu.


TILAAMINEN

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, mutta sen voit tehdä. Kananlento ei luovuta yhteystietojasi ulkopuolisille. Erillisessä Rekisteriselosteessa kerromme lisää tietoturvastamme (lue täältä)

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun olet tehnyt tilauksen.Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi.

Jos tilaat postin kautta toimituksen, huomaathan, että Posti säilyttää muuttuneen käytäntönsä takia lähetyksiä vain 7 päivää. Posti ohjaa myös ruuhkautumisen takia paketteja muihin pisteisiin, kun pisteisiin, johon lähetys on tilattu.

Kun tilaus on lähtenyt meiltä, saat seurantakoodin meiliisi. Sitä kannattaa seurata. 


MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla tai laskulla (Collector ja MASH) tai näiden palveluntarjoajien osamaksulla. 

Kananlennon verkkokaupassa on käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet 

  •     Nordea
  •     OP-Pohjola
  •     Sampo
  •     Aktia
  •     Ålandsbanken
  •     Handelsbanken
  •     S-pankki
  •     LähiTapiola

Verkkomaksupainikkeet löytyvät Verifone BlueCommerce napin takaaPalvelu toteutetaan yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa. Verifone on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.Verifone BlueCommerce on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.

MASH lasku ja osamaksu 

Kun maksat ostoksesi Mashin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Mash-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii. Mashia voivat käyttää 20-70 vuotiaat maksuhäiriöttömät henkilöt. Verkkokaupassa turvallisuutesi vuoksi joudut kirjautumaan pankkitunnuksillasi. 

Mash-lasku

Saat Kananlennon kautta huimat 45 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun lähettää sinulle laskun tarjoaja 

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Mash-osamaksu

Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä. Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta. Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti. Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja. Esimerkki: Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 265,75 € (sis. kaikki kulut).

Voit lukea lisää Mash:istä TÄÄLTÄ. Huomaathan kuitenkin, että Kananlennon tarjoama 45 päivän koroton ja kuluton maksuaikaa ei sivuilla mainita. Se on meidän tarjoama etu.


Huom! Jos jostain syystä maksamisessa (pankit tai MASH) on ongelmia, otathan meihin yhteyttä. Muutoinkin, jos koet että tilaus ei etene toivotulla tavalla, ota yhteyttä. Voimme tarvittaessa katsoa tilauksen Kananlennossa ja lähettää maksulinkin sähköpostitse.


TILAUSVAHVISTUS

Toimitamme aina Sinulle tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Jos et saa kohtuuajassa jostain syystä tilausvahvistusta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com.


TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian sinulle. Toimitus lähtee meiltä 1 arkipäivässä normaalissa tapauksessa. Jos haluat pikatoimituksen, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com tai soita 045 167 4757

Joskus toimitusajoissa voi olla viive, mutta pyrimme heti ilmoittamaan siitä. Jos kuljetuspalvelut hidastelevat, emme vastaa niistä.


TOIMITUSKULUT

Voit valita matkahuollon tai postin. Toimituskulut ovat aina 6,90. Yli 80,- toimitukset toimitamme rahtivapaasti.

Tuotteet voi myös noutaa Sipoon varastolta tilauksesi ilman toimituskuluja. Kun laitat toimitustavaksi noudon, laita lisätietoja kohtaan toivomuksesi noutoajasta. Noutoajat ovat hyvin joustavat (päivä, ilta). Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme noutoajan.


PAKKAAMINEN

Pyrimme pakkaamaan mahdollisimman paljon tuotteitamme kierrätettäviin pakkauksiin, jotta luontoa ei turhaan kuluteteta. Älä siis ihmettele, jos pakkaus näyttäisi paketin perusteella sisältävän jotain ihan muuta kuin mitä olet tilannut.


PALAUTUS

Toivomme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin tahdot palauttaa tuotteen, on sinulla siihen oikeus. Kananlennon verkkoputiikista  ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto– ja palautusoikeus, joka alkaa siitä kun tilaus on noudettu. Palautuksista on aina otettava yhteyttä Kananlennon putiikin henkilökuntaan, jotta osaamme odottaa pakettiasi. Annamme samalla lisäohjeet. Laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Noutamatta jättäminen ei ole palautus.


VIALLINEN TUOTE

Ota Kananlentoon yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa (asiakaspalvelu@kananlento.com). Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle (Posti).


YHTEYSTIEDOT 

Osuuskunta Orrella
Kananlento
Trankärrintie 19
04130 SIPOO
puh.: 0451674757

Y-tunnus 2786661-3


Katso erillisestä rekisteriselosteestamme, miten asiallisesti tietojasi käsittelemme.