OHJE TILAAMISEEN


Meillä Kananlennossa halutaan, että kaupankäynti on hauskaa, mutta myös reilua. Tästä voit lukea meidän toimitus- ja maksuehtomme. Huomaathan myös, että käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.


Nämä tilaus– ja toimitusehdot koskevat Osuuskunta Orrella omistamaa Kananlento verkkokauppaa. Kun käytät tätä verkkopalvelua, olet hyväksynyt palvelumme ehdot.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  Jos löydät täältä nollahintaisen tuotteen, joudumme tuottamaan sinulle pettymyksen, ilmaiseksi ei lähde. Nollahintaisessa tuotteessa ei vielä ole päivitetty hintaa verkkokauppaan. Mutta kunhan Rouva Kotkot ehtii hinnan naputtelemaan järjestelmään, nolla poistuu. Jos löydät nollahintaisen tuotteen, laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Saat namia palkkioksi.


TILAAMINEN

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, mutta sen voit tehdä. Kananlento ei luovuta yhteystietojasi ulkopuolisille. Erillisessä Rekisteriselosteessa kerromme lisää tietoturvastamme (lue täältä)

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun olet tehnyt tilauksen.Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi. Kun olet tehnyt tilauksen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi tilausvahvistuksen. Jos et saa, on jotain omituista tapahtunut.

Huomaathan, että Posti  lähetyksiä vain 7 päivää. Posti ohjaa myös ruuhkautumisen takia paketteja muihin pisteisiin, kun pisteisiin, johon lähetys on tilattu. Etenkin jouluna yms. aikoina kannattaa miettiä ottaako paketin palvelupisteeseen vai lokeroon. 

Kun tilaus on lähtenyt meiltä, saat seurantakoodin meiliisi. Sitä kannattaa seurata. 


MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Kananlennon verkkokaupassa on käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä Visa- ja Mastercard-kortit sekä Collector-lasku ja osamaksu.

  •     Nordea
  •     OP-Pohjola
  •     Sampo
  •     Aktia
  •     Ålandsbanken
  •     Handelsbanken
  •     S-pankki
  •     LähiTapiola

Verkkomaksupainikkeet löytyvät Verifone BlueCommerce napin takaaPalvelu toteutetaan yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa. Verifone on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.Verifone BlueCommerce on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.

Collector laskusta löydät lisätietoa täältä ja täältä

Huom! Jos jostain syystä maksamisessa on ongelmia, otathan meihin yhteyttä. Muutoinkin, jos koet että tilaus ei etene toivotulla tavalla, ota yhteyttä. Voimme tarvittaessa katsoa tilauksen Kananlennossa ja lähettää maksulinkin sähköpostitse.


TILAUSVAHVISTUS

Toimitamme aina aina Sinulle tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Jos et saa kohtuuajassa jostain syystä tilausvahvistusta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com.


TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian sinulle. Toimitus lähtee meiltä yhdessä arkipäivässä normaalissa tapauksessa. Jos tilauksellasi on erityisen kiire, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com tai soita 045 167 4757

Joskus toimitusajoissa voi olla viive, mutta pyrimme heti ilmoittamaan siitä. Jos kuljetuspalvelut hidastelevat, emme vastaa niistä.


TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat aina normaalissa toimituksessa 6,90 euroa. Yli 100,- toimitukset toimitamme rahtivapaasti. Postin Kotipaketti on voimassa toistaiseksi ja hinta on 12,90. Rahtivapaan toimituksen raja on tällöin 150 euroa.

Huomaathan Kotipaketissa, että Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen Postin kanssa sopimalla. Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä. Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Tuotteet voi myös noutaa Sipoon varastolta tilauksesi ilman toimituskuluja. Kun laitat toimitustavaksi noudon, laita lisätietoja kohtaan toivomuksesi noutoajasta. Noutoajat ovat hyvin joustavat (päivä, ilta). Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme noutoajan.


PAKKAAMINEN

Pyrimme pakkaamaan mahdollisimman paljon tuotteitamme kierrätettäviin pakkauksiin, jotta luontoa ei turhaan kuluteteta. Älä siis ihmettele, jos pakkaus näyttäisi paketin perusteella sisältävän jotain ihan muuta kuin mitä olet tilannut.


PALAUTUS

Toivomme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin tahdot palauttaa tuotteen, on sinulla siihen oikeus. Kananlennon verkkoputiikista  ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto– ja palautusoikeus, joka alkaa siitä kun tilaus on noudettu. Palautuksista on tuona aikana aina otettava yhteyttä Kananlennon putiikin henkilökuntaan, jotta osaamme odottaa pakettiasi. Annamme samalla lisäohjeet. Laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Noutamatta jättäminen ei ole palautus.


VIALLINEN TUOTE

Ota Kananlentoon yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa (asiakaspalvelu@kananlento.com). Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle (Posti).


YHTEYSTIEDOT 

Osuuskunta Orrella
Kananlento
Trankärrintie 19
04130 SIPOO
puh.: 0451674757

Y-tunnus 2786661-3


Katso erillisestä rekisteriselosteestamme, miten asiallisesti tietojasi käsittelemme.