OHJE TILAAMISEEN JA REKISTERISELOSTE


Meillä Kananlennossa halutaan, että kaupankäynti on hauskaa, mutta myös reilua. Tästä voit lukea meidän toimitus ja maksuehtomme sekä alimpana rekisteriselosteen. Huomaathan myös, että käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.


Nämä tilaus–ja toimitusehdot koskevat Osuuskunta Orrella omistamaa Kananlento verkkokauppaa. Kun käytät tätä verkkopalvelua, olet hyväksynyt palvelumme ehdot.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  Jos löydät täältä nollahintaisen tuotteen, joudumme tuottamaan sinulle pettymyksen, ilmaiseksi ei lähde. Nollahintaisessa tuotteessa ei vielä ole päivitetty hintaa verkkokauppaan. Mutta kunhan Rouva Kotkot tai Neiti Närhenmuna ehtii hinnan naputtelemaan järjestelmään, nolla poistuu.


TILAAMINEN

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, mutta sen voit tehdä. Kananlento ei luovuta yhteystietojasi ulkopuolisille. Tuolla alempana sivulla on virallinen rekisteriseloste miten tietojasi käsitellään.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun olet tehnyt tilauksen.Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi.

Jos tilaat postin kautta toimituksen, huomaathan, että Posti säilyttää muuttuneen käytäntönsä takia lähetyksiä vain 7 päivää. Joissakin Postin omissa tiedotteissa ovat viimeiset noutopäivät ilmoitettu väärin, ole siis tarkkana. Tämä harmittaa meitä kananlentolaisia tosi paljon, mutta emme voi tälle asialle mitään. Posti ohjaa myös ruuhkautumisen takia paketteja muihin pisteisiin, kun pisteisiin, johon lähetys on tilattu.MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla tai laskulla (Collector ja Euroloan) tai näiden palveluntarjoajien osamaksulla. 

Kananlennon verkkokaupassa on käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet 

  •     Nordea
  •     OP-Pohjola
  •     Sampo
  •     Aktia
  •     Ålandsbanken
  •     Handelsbanken
  •     S-pankki
  •     LähiTapiola

Verkkomaksupainikkeet löytyvät Verifone BlueCommerce napin takaaPalvelu toteutetaan yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa. Verifone on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.Verifone BlueCommerce on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.


Collector lasku ja osamaksu

Voit maksaa laskulla tai osamaksulla valitsemalla Verifone BlueCommercen kohdasta Collectorin (alasvetovalikko). Collector veloittaa sinulta 2,90 laskutuslisää. Voit myös maksaa laskusi osissa. Sinun tulee olla 18-vuotias ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Lisätietoja Collectorista löydät heidän sivuiltaan. Tässä linkki ja tässä toinen. Käytännössä ensimmäiseksi siirryt tämän maksutavan valittuasi tunnistautumaan pankkitunnuksillasi. Ostoa ei siis veloiteta pankkitililtäsi heti vaan saat siitä laskun Collectorilta vasta tuotteiden saavuttua.


Euroloan lasku ja osamaksu

Voit myös maksaa laskulla tai osamaksulla Euroloanilla. Heidän laskutuslisä on 4,95 laskusta. Valitessasi tämän maksumuodon joudut syöttämään sosiaaliturvatunnuksesi ja saat Euroloanilta välittömästi tiedon laskutukseen hyväksymisestä. Euroloania voivat käyttää 20-70 vuotiaat. Lisätietoja esim. osamaksun koroista yms. löydät tästä linkistä.

Huom! Jos jostain syystä maksamisessa (pankit, Collector tai Euroloan) on ongelmia, otathan meihin yhteyttä. Muutoinkin, jos koet että tilaus ei etene toivotulla tavalla, ota yhteyttä. Voimme tarvittaessa katsoa tilauksen Kananlennossa ja lähettää maksulinkin sähköpostitse.


TILAUSVAHVISTUS

Toimitamme Sinulle tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Jos et saa kohtuuajassa jostain syystä tilausvahvistusta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com.


TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian sinulle. Toimitus lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä normaalissa tapauksessa. Jos haluat pikatoimituksen, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com tai soita 041 704 9007.

Joskus toimitusajoissa voi olla viive, mutta pyrimme heti ilmoittamaan siitä. Jos kuljetuspalvelut hidastelevat, emme vastaa niistä.


TOIMITUSKULUT

Voit valita matkahuollon tai postin. Toimituskulut ovat aina 7,50. Yli 80,- toimitukset toimitamme rahtivapaasti.

Tuotteet voi myös noutaa Sipoon myymästä sunnuntaisin klo 12-16 sekä sovittaessa myös muina aikoina ilman toimituskuluja. Ota tällöin yhteys Kananlennon porukkaan meilillä asiakaspalvelu@kananlento.com.


PAKKAAMINEN

Pyrimme pakkaamaan mahdollisimman paljon tuotteitamme kierrätettäviin pakkauksiin, jotta luontoa ei turhaan kuluteteta. Älä siis ihmettele, jos pakkaus näyttäisi paketin perusteella sisältävän jotain ihan muuta kuin mitä olet tilannut.


PALAUTUS

Toivomme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin tahdot palauttaa tuotteen, on sinulla siihen oikeus. Kananlennon verkkoputiikista  ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto– ja palautusoikeus, joka alkaa siitä kun tilaus on noudettu. Palautuksista on aina otettava yhteyttä Kananlennon putiikin henkilökuntaan, jotta osaamme odottaa pakettiasi. Annamme samalla lisäohjeet. Laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Noutamatta jättäminen ei ole palautus.


VIALLINEN TUOTE

Ota Kananlentoon yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa (asiakaspalvelu@kananlento.com). Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle (Posti, Matkahuolto).


YHTEYSTIEDOT 

Osuuskunta Orrella
Kananlento
Trankärrintie 19
04130 SIPOO
puh. 041 704 9007

Y-tunnus 2786661-3


Kananlennossa tahdotaan toimia lakien mukaisesti ja tämmöinenkin teksti täällä pitää olla. 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 :n mukaisesti.

 1. Rekisterinpitäjä

Osuuskunta Orrella (2786661-3), Trankärrintie 19, 04130 Sipoo. Puhelin 041 704 9007

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Sari Rauvanto-Eriksson asiakaspalvelu(at)tkananlento.com

 3. Rekisterin nimi

Kananlennon verkkokaupan asiakasrekisteri.

 4. Rekisterin käyttötarkoitus

Verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tuotteiden toimittamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. 

 5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten: – nimi – osoite – puhelin – sähköposti – tilaushistoria.

 6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Emme luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niistä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. 

 9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Markkinointikiellon voi osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

 10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 11. Tiedon korjaaminen ja poistaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme ja tuotehintoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.