TOIMITUSEHDOT (kuluttajamyyntiin)

Meillä Kananlennossa halutaan, että kaupankäynti on hauskaa, mutta myös reilua. Tästä voit lukea meidän toimitus- ja maksuehtomme. Huomaathan myös, että käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.

Nämä tilaus– ja toimitusehdot koskevat Osuuskunta Orrella omistamaa Kananlento verkkokauppaa. Kun käytät tätä verkkopalvelua, olet hyväksynyt palvelumme ehdot. Palvelutuotteilla (mm. rentoutustapahtumat tilalla) on omat ehtonsa, jotka lukevat tuotteen kohdalla. Maksaa voit näiden ohjeiden mukaisesti normaalisti.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  Jos löydät täältä nollahintaisen tuotteen, joudumme tuottamaan sinulle pettymyksen, ilmaiseksi ei lähde. Nollahintaisessa tuotteessa ei vielä ole päivitetty hintaa verkkokauppaan. Mutta kunhan Rouva Kotkot ehtii hinnan naputtelemaan järjestelmään, nolla poistuu. Jos löydät nollahintaisen tuotteen, laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Saat namia palkkioksi.

TILAAMINEN

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, mutta sen voit tehdä. Kananlento ei luovuta yhteystietojasi ulkopuolisille. Erillisessä Rekisteriselosteessa kerromme lisää tietoturvastamme (lue täältä)

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun olet tehnyt tilauksen.Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi. Kun olet tehnyt tilauksen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi tilausvahvistuksen. Jos et saa, on jotain omituista tapahtunut (kurkista ensin roskapostisi ja jos vahvistus löytyy sieltä, ilmoita se vaarattomaksi).

Huomaathan, että Posti ja Matkahuolto säilyttävät  lähetyksiä vain 7 päivää. Posti ja Matkahuolto ohjaavat myös ruuhkautumisen takia paketteja muihin pisteisiin, kun pisteisiin, johon lähetys on tilattu. Etenkin jouluna yms. aikoina kannattaa miettiä ottaako paketin palvelupisteeseen vai lokeroon. Jos sinulla on erityisen kiire, kannattaa paketti tilata Postin/Matkahuollon palvelupisteeseen.

Kun tilaus on lähtenyt meiltä, saat seurantakoodin meiliisi. Sitä kannattaa seurata. 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Kananlennon verkkokaupassa on käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä Visa- ja Mastercard-kortit, MobilePay ja Siirto sekä Klarnalla lasku ja osamaksu.

  •     Nordea
  •     OP-Pohjola
  •     Sampo
  •     Aktia
  •     Ålandsbanken
  •     Handelsbanken
  •     S-pankki
  • LähiTapiola

Verkkomaksupainikkeet  ja mahdollisuus maksaa Visalla tai Mastercardilla löytyvät  Maksu - napin takaa. Samasta kohdasta löytyy myös Siirto ja MobilePay. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa. Verifone on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.Verifone BlueCommerce on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.

Klarna Voit tilata meiltä myös Klarnalla. Tällöin voit maksaa 30 päivän maksuajalla (lue lisää) tai erissä (lue lisää). Maksusi käsittelee kumppanimme Klarna ( linkki). Kun tilauksesi on matkalla sinulle saat Klarnalta ohjeet maksun suorittamiseksi sähköpostiisi. Voit hallinnoida laskujasi Klarna Appin kautta (linkki) tai ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun (Linkki) mikäli sinulla on kysyttävää maksustasi. Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti Lue lisää. 

Huom! Jos jostain syystä maksamisessa on ongelmia, otathan meihin yhteyttä. Muutoinkin, jos koet että tilaus ei etene toivotulla tavalla, ota yhteyttä. Voimme tarvittaessa katsoa tilauksen Kananlennossa ja lähettää maksulinkin sähköpostitse.

TILAUSVAHVISTUS

Toimitamme aina aina Sinulle tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Jos et välittömästi saa jostain syystä tilausvahvistusta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian sinulle. Arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset pyritään lähettämään aina samana päivänä eteenpäin.

Jos kuljetuspalvelut hidastelevat, emme vastaa niistä. Jos tilaat jostain syystä paketille itse siirron toisen toimipisteeseen tai muun palvelun, emme ole vastuussa tästä palvelusta. 

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat aina normaalissa toimituksessa 6,90 euroa. Yli 100,- toimitukset toimitamme rahtivapaasti. Postin Kotipaketti on voimassa toistaiseksi ja hinta on 12,90. Rahtivapaan toimituksen raja on tällöin 180 euroa.

Huomaathan Kotipaketissa, että Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen Postin kanssa sopimalla. Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä. Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Jossain tapauksessa tuotteet mahtuvat ns. pikkupakettiin ja varastomme saattaa pakata ne tulemaan sinulle suoraan kotiin. Toimitusmaksu on tällöin kuitenkin sama kuin paketissa. Jos et missään nimessä halua pakettia kotiin, laita tilauksen lisätietoja kohtaan tästä tieto. Laita myös tieto, jos haluat pienen lähetyksen mieluiten suoraan kotiin. Emme takaa, että varasto tämän huomaa, mutta lisäksi sähköposti (asiakaspalvelu@kananlento.com) tai soitto meille, parantaa mahdollisuuksia asian järjestämiseksi. 

PALAUTUS

Toivomme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin tahdot palauttaa tuotteen, on sinulla siihen oikeus. Kananlennon verkkoputiikista  ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto– ja palautusoikeus, joka alkaa siitä kun tilaus on noudettu. Palautuksista on aina otettava yhteyttä Kananlennon putiikin henkilökuntaan, jotta osaamme odottaa pakettiasi. Ilmoituksestasi alkaa palautusaika 14 päivää. Laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Saat meiltä lisäohjeet. Palautuksen teet omalla kustannuksellasi postilla myymälämme osoitteeseen Osuuskunta Orrella, Kananlento, Trankärrintie 19, 04130 SIPOO. Kun laitat paketin matkaan, huomaathan ottaa vanhan pakettiosoitekortin pois, ettei paketti seikkaile väärässä paikassa. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia (tuoksuttomia, puhtaita ja kaikki tuoteselosteet yms.) mukana. Jos olet saanut ilmaisen toimituksen ja teet osapalautuksen, palautussummassa huomioidaan palautettavan tuotteen arvo ja uuden yhteissumman alituttua ilmaisen palautuksen rajan, vähennetään palautussummasta toimituskulut. 

Noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä palautuksista joudut maksamaan aina palautusmaksun (19 euroa, postikulut ja käsittely). Summa vähennetään sinulle tehtävästä palautuksesta tai laskun ollessa kyseessä hyvityslaskusta.

Huomaathan, ettei lahjakortteja lunasteta takaisin. 

VIALLINEN TUOTE

Ota Kananlentoon yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa (asiakaspalvelu@kananlento.com).  Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle vastaanottaessasi.

YRITYSMYYNTI

Nämä yllämainitut ehdot eivät koske myyntiä yrityksille ja yhteisöille. Vialliset tuotteet luonnollisesti korvaamme, mutta tuotteiden palautuksessa ei noudateta kuluttajamyynnin ehtoja. Yrityksille toimitamme paketit pääsääntöisesti Postin ns. express toimituksena, jolloin paketti tulee arkisin klo 9 - 16 välillä suoraan toimipisteeseen. Verkkokaupasta suoraan ostaen tämä valinta ei tule näkyviin. Jos haluat jonkun muun toimitustavan, ota yhteys. Voit siis tilata yhteisölle tuotteita normaalisti, mutta jos sinulla on erityisiä toivomuksia tai kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com.

YHTEYSTIEDOT 

Osuuskunta Orrella/Kananlento

Trankärrintie 1904130 SIPOO 

puh.: 0451674757

Y-tunnus 2786661-3


Katso erillisestä rekisteriselosteestamme, miten asiallisesti tietojasi käsittelemme.

Ehdot päivitetty 28.2.2023