TILAN ELÄIMET


Kananlento sijaitsee Hevonpellon tilalla Sipoon Linnanpellossa. Tila on maaseudulla, mutta Helsingin kauppatorilta matkaa on linnuntietä vain alle 40 kilometriä. 

Pienellä maatilallamme asustaa kukko Jukka Poika kera kanalaumansa, kissat Arnold ja Hemingway (Hemppa), perhoskoira Poju sekä aasit Molly ja Uffe sekä myös puput Saga ja Elvis. Nyt tilan porukkaan on liittynyt myös perhoskoira Vaahtis.

Kanoista eräällä on hieman erikoisempi nimi ja on kana vähän erikoisempi muutenkin. Hän ei oikein tule toimeen kukon kanssa. Pyysimme ehdotuksia nimestä ystäviltämme ja suuri määrä ehdotuksia tuli. Oli niin vaikea päättää nimi, joten otimme ne kaikki. Kanan nimi on Helvi Priscilla Kaino-kaakattaja Elsa Brunhilde Maria Magdalena Kerttu Kerttuli Kotiit Kaneli Ellu Klaara Kluck Kanatuinen Polly Elviira Liina Matami Sylvi Justiina Bertta Vilhelmiina Marilyn Iiris Nokkava Heta Walma Miitbool Tirppa John Kotkot Haloska Lilli Emma Estynyt Essi Neiti Nimetön Dolores Doris Porkkana Ruusa Ruoste Rasti Hyacinth Siiri Silkkirinta Kaija Helga Hirmuinen Opettaja Aprilli Luna Nirppis Sipilä Wäyrynen Sulo Heta Rutanen Kaakernappi Karoliina Hönä-Bönä Olga Raipe Kanatui Putina Sega Tiltu Ludmila Vilma Greta Kinkku Nirppa Armi Vegepözi Impi Kotko Myy Martta Desiree Edna Melanie . Alla kuva tästä kanasta.