TAPAHTUMAT

Vaikka meillä ei ole enää säännöllistä myymälätoimintaa, järjestämme tilalla erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. Olemme myös mukana erilaisilla messuilla ja tapahtumissa.

Meillä on ollut mm. Aasitilojen Avoimet ovet - tapahtuma ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.


AVOIMET AASITILAT 4.8.2018

Kananlennossa on PopUp-ravintola ja cafe klo 11-14 tallinylisillä sekä tietysti Kananlennon ihanien tuotteiden myyntiä. Katsotaan mitä muuta kehitettelemme. Lisäämme tänne yksityiskohtia lähempänä tapahtumaa.

AIEMMAT TAPAHTUMAT:


Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.

Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).
Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------