TAPAHTUMIA

Tässä alla on lueteltu isompia tapahtumia, jotka ovat tulossa tai menneet.


AVOIMET AASITILAT SIPOOSSA KANANLENTO-MAATILALLA 3.8 (lauantaina) klo 11 -15.JOITAKIN MENNEITÄ TAPAHTUMIA


KLONDYKETALON AVOIMET OVET 25.5 OLI (klo 11-16)

MAALAISJOULUN AVAJAISET  OLI 26.11 KLO 11-15

Tänäkin vuonna Korvatunturin väki saapui Kananlentoon. Lapset pääsivät suorittamaan tonttupolun ja saivat pienet pussukat sen suoritettuaan. Tallinylisillä sai ostaa kuumaa juotavaa ja leivonnaisia. Paikalla on myös pienet myyjäiset. Putiikilla saattoi tehdä jouluostoksia ja kurkistaa pieneen maitohuoneeseen. Huoneessa pienet hiiret viettivät jouluisia häitä. Jouluhuone on katsottavissa 17.12 saakka aina lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-14.

KAUHISTUTTAVA KAHWILA oli 4.11 KLO 17 - 20


PIENET SYYSMARKKINAT OLI 21.10 KLO 11-15

Kananlennossa vietettiin Pieniä Syysmarkkinoita tallinylisillä lauantaina 21.10 klo 11-15. Paikalla oli käsityöläisten ja kauppiaitten tuotteita. 

Paikalla oli myymässä Ecomanian kierrätyshenkisiä tuotteita Tuula, Katri Nevalainen myi mm. maahisia ja Heidi Rissanen ja Vaari myivät käsitöitä.

Kananlennon tallinylisillä oli Pop up-kahvila. Kahvilan tuotto menu eläinten hyväksi tehtävään työhön.

VALTAKUNNALLINEN AVOIMET AASITILAT TAPAHTUMA LAUANTAINA oli 5.8 KLO 11-15


Vuoden isoin tapahtuma oli taas elokuun alussa ja reilusti yli 600 ihmistä suuntasi meille aaseja ja muita eläimiä tapaamaan. Kahvilan tuotto 812 euroa lahjoitettiin Argos Animal Rescue Greecelle.KANANLENTO oli TAMPEREEN LEMMIKKIMESSUILLA 2-3.9

HYVINKÄÄN MATELIJAMESSUT oli la 7.10.2023 klo10 -16


KANANLENTO OLI ORIPÄÄSSÄ OKRA-MAATALOUSMESSUILLA 5-8.7.2023 
ARGOS OLI  KANANLENNOSSA 3.7 JA 17.6 

Tallinylisillä kahviteltiin Argos Animal Rescue ry:n pop up kahvilan herkuilla. Argoksen ihanat ihmiset tekevät työtä, että Kreikan kissat ja koirat saisivat paremmat olot. Eläimiä hoidatetaan, leikkautetaan ja niiden ruokia maksetaan. Argos myös yrittää kouluttaa nuorempaa sukupolvea kohtelemaan eläimiä paremmin. Argoksen toiminnasta voit lukea lisää https://www.argosrescue.fi

KISSANTAI OLI 20.5 klo 11-14. 

Porvoon kissatalo (Psey ry) piti kahvilaa tallinylisillä. Oikein mukavasti oli tapahtumassa kävijöitä.


OLIMME LEMMIKKIMESSUILLA HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA 15-16.4.2023

KANANLENNON PIIIIITKÄ PERJANTAI OLI 7.4 KLO 11-14


Tilaisuuden nimi oli Piiiiitkä perjantai, sillä olimme avoinna klo 15 saakka, kun viime ajat tapahtumamme ovat olleet vain klo 14 saakka. Kyllähän nyt yksi tunti lisää, ansaitsi tämän nimen. Ylimääräinen tunti oli tarpeen, sillä meillä on huiman paljon porukkaa.

Lapsille oli pääsiäistehtävärata. Radan tehtävät suoritettuaan sai 72 lasta pienen herkkupussukan. Onneksi oltiin tehty luvattua viittäkymmentä enemmän noita pussukoita.

Tapahtumassa oli mahdollisuus tavata meidän eläimiä.

Tallinylisillä oli Pop up -kahvila, jossa oli tarjolla tietysti kahvia, teetä, mehua sekä kuuluisia Rouva Kotkotin rumia munkkeja, hodareita sekä muita herkkuja. Tilaisuuden tuotto meni Argos Animal Rescue ry:llä. Koska meidän on ollut vaikea arvioida kävijämäärää, emme voineet taata kaiken riittävyyttä tilaisuuden loppuun asti ja varsinkin Rouva Kotkotin munkit loppuivat nopsaan. Toisaalta jos tavaraa jää liikaa, ei tule tuottoa eikä eläimille lahjoitettavaa.


MAALAISJOULUN AVAJAISET OLI SUNNUNTAINA 20.11.2022


Kananlennon tallinylisillä oli mahdollisuus tehdä ostoksia myyjäisistä. Maarit myi käsitöitä mm. virkkuutöitä. Eeva myi käsintehtyjä saippuoita ja kynttilöitä, Netta virkkaustöitä, makrameetöitä ja koruja), Terhi kransseja, Viivi keppihevosia.KANANLENNON HALLOWEEN KAUHISTUKSEN KANAHÄKKI OLI 29.10 KLO 17 - 20

Paikalla nähtiin miten ja Kananlennon kanat ja puput viettivät Halloweenia.

Tallinylisillä oli Kammotus Kahwila ja ennustaja, joiden tuotto 222 euroa lahjoitettiin PSEY:n kissatalolle. Tänä vuonna kävijämäärä oli aikamoinen ja moni asia kahwilasta loppui. Toisaalta se oli hyvä, sillä jos myytävää olisi jäänyt, tuotto olisi pienentynyt. 

Lapsille oli pieni Halloween tehtävä. Lapset saivat palkkioksi pienen namipussin. Moni kävijöistä oli pukeutunut hienosti Halloween teeman mukaan. Tilaisuuden mahdollisti myös tuttuun tapaan Rouva Hauwau Juhlalaatikko-yrityksensä kanssa. Juhlalaatikosta saa ihania kierrätettyjä vuokrasomisteita tapahtumiin.


Kananlento oli Tampereella Lemmikkimessuilla 8-9.10.22. Olipa mukavaa!Avoimet aasitilat Kananlennossa oli 7.8 klo 

Kananlennossa Aasitilojen avoimet ovet oli hurjan suosittu. Paikalla oli yli 600 iloista ihmistä maaseutufiiliksissä. Pop up kahvilan tuotto oli 520 euroa ja se lahjoitettiin PSEY ry:lle (kissatalo Porvoossa) ja Pyhtään lintuhoitolalle puoliksi. Kiitos, kun tulitte ihanat ihmiset! Kiitos myös reippaille talkoolaisille!


KANANLENTO CINEMA ORIONIN oli KISSAELOKUVAPÄIVILLÄ 8.8

Kananlento oli mukana Cinema Orionin kissaelokuvapäivillä omalla pienellä myyntipöydällä. Herrasväki Kotkot kävi katsomassa Aristokatit-elokuvan.
30.7 oli MARSUJA JA PAPUKAIJOJA KANANLENNOSSA

Kananlentossa oli  marsuja ja papukaijoja. Saat marsuista saatiin tietoa ja päästiin  tapaamaan näitä kivoja eläimiä. Paikalla oli myös vakiovieraamme Tom ihanine papukaijoineen. Tallinylisillä Sibbo Vargarna piti viimeisen kerran tänä kesänä kahvilaa nuorten urheiluharrastuksen hyväksi.  Pihapiirissä olivat tilan aasit, kanat ja puput myös tavattavissa sekä tilalla laiduntamassa olevat lampaat. 

Kesäkauden avajaiset oli 21.5


Kesäkauden avajaisia vietettiin 21.5. Paikalla oli papukaijoja, tuotteitaan myyviä pienyrittäjiä sekä Veran Kakkukahvila herkkuineen tallinylisillä. Mukana oli myös poni ja vuohohevonen, joilla oli mahdollista mennä talutusratsastuksessa 


harmaapapukaijat Jeton ja Kadi

vuohohevonen Troja talutusratsastukseen


Meillä on joskus myös yksityistilaisuuksia. Mm. Sipoon Yrittäjien Apinanraivolla yrittämistä? järjestettiin tilalla toukokuussa 2022.


Kananlennon Dagen Efter 1.5 eli vapunpäivänä katsottiin kuka jaksoi kotkottaa ja saapua paikalle. Tallinylisillä oli myynnissä Rouva Kotkotin rumia munkkeja, hotdogeja, hattaraa ja tietysti kaffetta ja teetä. 


Putiikki & Kotkot-kahvila oli pääsiäismaanantaina 18.4 

Paikalla oli myös papukaijoja.


HIIHTOLOMALLA lauantaina meillä oli 26.2 klo 11-15 POP UP HankikahvilaLapsikuvaus Kananlennossa oli 4.12 ja 5.12.2021

Kananlennon miljöötä halutaan hyödyntää lapsikuvauksessa. Sipoolaiset äidit pistivät toimeksi ja järjestivät tämän tilaisuuden.


Maalaisjoulun avajaiset oli 21.11.2021 


Kananlento ja Juhlalaatikko tarjosivat vastapainoksi kaikelle urbaanille markettimeiningille ja stressille maalaisjoulun tunnelmaa turvallisesti.

Halloween oli lauantaina 30.10 


Pienet Syysmyyjäiset  oli 10.10 klo 12-16. Paikalla oli myös Vaarin alpakat.


MAALAISJOULUN AVAJAISET oli 29.11 klo 11-16 / Rustik julöppning järjestettiin yhdessä sipoolaiset Juhlalaatikko-yrityksen kanssa
15.11 klo 11-15 KANANLENTO 4 VKAUHUKANALA JA KAMMOTUSKIOSK oli  sunnuntaina 1.11.2020 KLO 12-15


Kaikkien tapahtumasta instassa #kananlento @kananlentoshop  kuvan jakaneiden kesken arvotaan palkintoja (sukkia, suklaata). Voit myös lähettää kuvan sähköpostilla (asiakaspalvelu@kananlento.com) ja jaamme niitä sivuillamme (osallistuvat myös arvontaan). Kisa päättyy 4.11 klo 23.59.

Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sipoolainen yritys Juhlalaatikko. Juhlalaatikon toiminnasta voit lukea täältä.

Tänä vuonna meillä oli aasien lisäksi paikalla papukaijoja, joihin pääsi tutustumaan hyvinkin läheltä. 

28.2 - 1.3 olimme GoExpo Horsessa Helsingin Messukeskuksessa. 


Olimme 7-8.12.2019 Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Maalaisjoulun avajaiset oli Kananlennossa 24.11 

Paikalla tallinylisillä oli käsitöiden myyjiä ja pieni kahvila. Kahvion tuoton 226 euroa tilitimme 25.11 Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistykselle. Paikalla olivat Vaarin alpakat, tilan omat eläimet sekä tietysti joulupukki ja joulumuori. Lapsille on joulupolku, jonka suoritti yli 70 lasta. Juhlalaatikko järjesti myös askartelupajan lapsille kierrätysperiaattein. 

Porvoon Tolkisten kissatalolla olimme lauantaina 30.11 klo 11 - 15 myymässä erityisesti kissatuotteitamme. Osan tuotosta lahjoitimme kissatalolle.

Kammotus Kanala oli 2.11 (lauantaina) klo 12-15 Kananlennossa. 


Olimme 24-27.10 mukana Helsinkin International Horseshow:ssa.


18.8 klo oli Mollyn synttärit. 


Valtakunnallinen Avoimet aasitilat oli 10.8.019 Kananlennossa klo 

Kiitos kävijöille! 
UFFEN 4 V SYNTTÄRITMAALAISJOULUN AVAJAISET 2.12 KLO 12-15

Maalaisjoulun avajaisissa oli paikalla alpakoita ja tietysti tilan omat eläimet. Tallinylisillä oli käsityöläisiä ja yhdistyksiä tuotteitaan myymässä. Paikalla on myös joulupukki ja joulumuori. Lapsille oli tehtäväpolku, jonka oli järjestänyt lähellä sijaitseva yritys nimeltä Juhlalaatikko. Tunnelma oli ihanan rento ja meillä Kananlennon poppoolla apuvoimineen oli oikein mukavaa.KAMMOTUS-KANALA OLI HALLOWEENINA LAUANTAINA 3.11.2018 OLIMME AVOINNA SYYSLOMALLA PERJANTAINA 19.10 KLO 12-15


KANANLENTO OLI K-MARKET BASILIKASSA NIKKILÄSSÄ  22.9 

K-Market Basilikassa Sipoon Nikkilässä oLI lastenpäivät. Oli kiva tavata tuttuja asiakkaita ja tavata myös ihmisiä, jotka eivät olleet vielä Kananlentoon tutustuneet.

AVOIMET AASITILAT OLI 4.8.2018 

Päivän aikana pääsi tutustumaan aaseihin: Uffeen ja Mollyyn. Tilan isäntä Herra Kotkot kertoi aaseista. Samalla reissulla saattoi tutustua pupuihin (Elvis ja Saga) vaikka puput hieman ujostelivatkin. Kukko Jukka Poika ja rouvansa olivat myös suuren huomion kohteena uudessa kesäkodissaan.

Pop up -ravintolassa oli tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Tarjottavat riittivät hyvin, ainoastaan kasvislounas loppui hieman ennen sulkemisaikaa.

Myös verkkokaupan Pop up-putiikki oli rakennettu tallinylisille.

Kiitos kaikille kävijöille! 


MUITA TAPAHTUMIA

Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat 2017 ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.


Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.