TAPAHTUMIA

Meillä on erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Kananlento on elävä ympäri vuoden! Meille voi kerätä oman poppoon ja sopia oman käynnin. Tässä alla on lueteltu isompia tapahtumia, jotka ovat tulossa tai menneet.

TULOSSA

Kananlento on Tampereella Lemmikkimessuilla 8-9.10. Löydät meitä D-hallista, osastolta D 104 (Pääovien takaa D-halliin, hallissa oikealle reunassa suht lähellä ovea).


KANANLENNON HALLOWEEN KAUHISTUKSEN KANAHÄKKI 29.10 KLO 18-20

Lisätietoja myöhemmin lisää. Jokatapauksessa paikalla eläimellinen ennustaja (2 euroa per ennustus, tuotto eläinten hyväksi), pelottavia herkkuja tallinylisten Pop up -kahvilassa (mm. suosittuja hautapaikkoja) sekä Kauhistuksen Kanahäkki.


MAALAISJOULUN AVAJAISET On SUNNUNTAINA 20.11.2022 klo 11-16.
Paikalle tulee Korvatunturin väkeä, tonttupolku ja tallinylisille myyjäiset sekä tietysti kahvila, jonka tuotto käytetään eläinten hyväksi tehtävään työhön.


JOITAKIN MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Avoimet aasitilat Kananlennossa oli 7.8 klo 

Kananlennossa Aasitilojen avoimet ovet oli hurjan suosittu. Paikalla oli yli 600 iloista ihmistä maaseutufiiliksissä. Pop up kahvilan tuotto oli 520 euroa ja se lahjoitettiin PSEY ry:lle (kissatalo Porvoossa) ja Pyhtään lintuhoitolalle puoliksi. Kiitos, kun tulitte ihanat ihmiset! Kiitos myös reippaille talkoolaisille!


KANANLENTO CINEMA ORIONIN oli KISSAELOKUVAPÄIVILLÄ 8.8

Kananlento oli mukana Cinema Orionin kissaelokuvapäivillä omalla pienellä myyntipöydällä. Herrasväki Kotkot kävi katsomassa Aristokatit-elokuvan.
30.7 oli MARSUJA JA PAPUKAIJOJA KANANLENNOSSA

Kananlentossa oli  marsuja ja papukaijoja. Saat marsuista saatiin tietoa ja päästiin  tapaamaan näitä kivoja eläimiä. Paikalla oli myös vakiovieraamme Tom ihanine papukaijoineen. Tallinylisillä Sibbo Vargarna piti viimeisen kerran tänä kesänä kahvilaa nuorten urheiluharrastuksen hyväksi.  Pihapiirissä olivat tilan aasit, kanat ja puput myös tavattavissa sekä tilalla laiduntamassa olevat lampaat. 

Kesäkauden avajaiset oli 21.5


Kesäkauden avajaisia vietettiin 21.5. Paikalla oli papukaijoja, tuotteitaan myyviä pienyrittäjiä sekä Veran Kakkukahvila herkkuineen tallinylisillä. Mukana oli myös poni ja vuohohevonen, joilla oli mahdollista mennä talutusratsastuksessa 


harmaapapukaijat Jeton ja Kadi

vuohohevonen Troja talutusratsastukseen


Meillä on joskus myös yksityistilaisuuksia. Mm. Sipoon Yrittäjien Apinanraivolla yrittämistä? järjestettiin tilalla toukokuussa 2022.


Kananlennon Dagen Efter 1.5 eli vapunpäivänä katsottiin kuka jaksoi kotkottaa ja saapua paikalle. Tallinylisillä oli myynnissä Rouva Kotkotin rumia munkkeja, hotdogeja, hattaraa ja tietysti kaffetta ja teetä. 


Putiikki & Kotkot-kahvila oli pääsiäismaanantaina 18.4 

Paikalla oli myös papukaijoja.


HIIHTOLOMALLA lauantaina meillä oli 26.2 klo 11-15 POP UP HankikahvilaLapsikuvaus Kananlennossa oli 4.12 ja 5.12.2021

Kananlennon miljöötä halutaan hyödyntää lapsikuvauksessa. Sipoolaiset äidit pistivät toimeksi ja järjestivät tämän tilaisuuden.


Maalaisjoulun avajaiset oli 21.11.2021 


Kananlento ja Juhlalaatikko tarjosivat vastapainoksi kaikelle urbaanille markettimeiningille ja stressille maalaisjoulun tunnelmaa turvallisesti.

Halloween oli lauantaina 30.10 


Pienet Syysmyyjäiset  oli 10.10 klo 12-16. Paikalla oli myös Vaarin alpakat.


MAALAISJOULUN AVAJAISET oli 29.11 klo 11-16 / Rustik julöppning järjestettiin yhdessä sipoolaiset Juhlalaatikko-yrityksen kanssa
15.11 klo 11-15 KANANLENTO 4 VKAUHUKANALA JA KAMMOTUSKIOSK oli  sunnuntaina 1.11.2020 KLO 12-15


Kaikkien tapahtumasta instassa #kananlento @kananlentoshop  kuvan jakaneiden kesken arvotaan palkintoja (sukkia, suklaata). Voit myös lähettää kuvan sähköpostilla (asiakaspalvelu@kananlento.com) ja jaamme niitä sivuillamme (osallistuvat myös arvontaan). Kisa päättyy 4.11 klo 23.59.

Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sipoolainen yritys Juhlalaatikko. Juhlalaatikon toiminnasta voit lukea täältä.

Tänä vuonna meillä oli aasien lisäksi paikalla papukaijoja, joihin pääsi tutustumaan hyvinkin läheltä.

28.2 - 1.3 olimme GoExpo Horsessa Helsingin Messukeskuksessa. 


Olimme 7-8.12.2019 Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Maalaisjoulun avajaiset oli Kananlennossa 24.11 

Paikalla tallinylisillä oli käsitöiden myyjiä ja pieni kahvila. Kahvion tuoton 226 euroa tilitimme 25.11 Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistykselle. Paikalla olivat Vaarin alpakat, tilan omat eläimet sekä tietysti joulupukki ja joulumuori. Lapsille on joulupolku, jonka suoritti yli 70 lasta. Juhlalaatikko järjesti myös askartelupajan lapsille kierrätysperiaattein. 

Porvoon Tolkisten kissatalolla olimme lauantaina 30.11 klo 11 - 15 myymässä erityisesti kissatuotteitamme. Osan tuotosta lahjoitimme kissatalolle.

Kammotus Kanala oli 2.11 (lauantaina) klo 12-15 Kananlennossa. 


Olimme 24-27.10 mukana Helsinkin International Horseshow:ssa.


18.8 klo oli Mollyn synttärit. 


Valtakunnallinen Avoimet aasitilat oli 10.8.019 Kananlennossa klo 

Kiitos kävijöille! 
UFFEN 4 V SYNTTÄRITMAALAISJOULUN AVAJAISET 2.12 KLO 12-15

Maalaisjoulun avajaisissa oli paikalla alpakoita ja tietysti tilan omat eläimet. Tallinylisillä oli käsityöläisiä ja yhdistyksiä tuotteitaan myymässä. Paikalla on myös joulupukki ja joulumuori. Lapsille oli tehtäväpolku, jonka oli järjestänyt lähellä sijaitseva yritys nimeltä Juhlalaatikko. Tunnelma oli ihanan rento ja meillä Kananlennon poppoolla apuvoimineen oli oikein mukavaa.KAMMOTUS-KANALA OLI HALLOWEENINA LAUANTAINA 3.11.2018 
OLIMME AVOINNA SYYSLOMALLA PERJANTAINA 19.10 KLO 12-15


KANANLENTO OLI K-MARKET BASILIKASSA NIKKILÄSSÄ  22.9 

K-Market Basilikassa Sipoon Nikkilässä oLI lastenpäivät. Oli kiva tavata tuttuja asiakkaita ja tavata myös ihmisiä, jotka eivät olleet vielä Kananlentoon tutustuneet.

AVOIMET AASITILAT OLI 4.8.2018 

Päivän aikana pääsi tutustumaan aaseihin: Uffeen ja Mollyyn. Tilan isäntä Herra Kotkot kertoi aaseista. Samalla reissulla saattoi tutustua pupuihin (Elvis ja Saga) vaikka puput hieman ujostelivatkin. Kukko Jukka Poika ja rouvansa olivat myös suuren huomion kohteena uudessa kesäkodissaan.

Pop up -ravintolassa oli tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Tarjottavat riittivät hyvin, ainoastaan kasvislounas loppui hieman ennen sulkemisaikaa.

Myös verkkokaupan Pop up-putiikki oli rakennettu tallinylisille.

Kiitos kaikille kävijöille! 


MUITA TAPAHTUMIA

Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat 2017 ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.


Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.