Järjestämme tilalla erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. Olemme myös mukana erilaisilla messuilla ja tapahtumissa.


Huippusuosittu Avoimet aasitilat on 2.8.2020. Laitahan jo nyt kalenteriin.


Menneitä tapahtumia:

28.2 - 1.3 olimme GoExpo Horsessa Helsingin Messukeskuksessa. 


Olimme 7-8.12.2019 Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Maalaisjoulun avajaiset oli Kananlennossa 24.11 

Paikalla tallinylisillä oli käsitöiden myyjiä ja pieni kahvila. Kahvion tuoton 226 euroa tilitimme 25.11 Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistykselle. Paikalla olivat Vaarin alpakat, tilan omat eläimet sekä tietysti joulupukki ja joulumuori. Lapsille on joulupolku, jonka suoritti yli 70 lasta. Juhlalaatikko järjesti myös askartelupajan lapsille kierrätysperiaattein. 

Porvoon Tolkisten kissatalolla olimme lauantaina 30.11 klo 11 - 15 myymässä erityisesti kissatuotteitamme. Osan tuotosta lahjoitimme kissatalolle.

Kammotus Kanala oli 2.11 (lauantaina) klo 12-15 Kananlennossa. 


Olimme 24-27.10 mukana Helsinkin International Horseshow:ssa.


18.8 klo oli Mollyn synttärit. 


Valtakunnallinen Avoimet aasitilat oli 10.8.019 Kananlennossa klo 

Kiitos kävijöille! 

Järjestämme jo perinteeksi muodostuneen Aasitilojen Avoimet Ovet Kananlennossa yhdessä Suomen Aasiyhdistyksen kanssa. Päivää vietämme Kananlennossa tunnin pidempään kuin muilla tiloilla eli klo 15 saakka. Tuttuun tapaan tallinylisillä on tarjolla lounasta (lmeny tuolla alempana) ja kahvilatuotteitakin löytyy. Gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja löytyy. 

Herra Kotkot kertoo aaseista. Myös tilan kanat ja puput ovat nähtävillä. Eläinaiheisia tuotteita myyvä putiikki on avoinna. 

Perinteisesti ohjelmamme on rennon maalainen. Tällä kertaa Kanalennossa on mahdollisuus suorittaa aasipolku tehtävineen. Palkinnoksi tästä lapset saavat pienen herkkupussin (maksuton). Ilmoitathan etukäteen, jos lapsesi on jollekin tietylle asialle allerginen, niin voimme tehdä oikeanlaisen pussukan hänelle (meilaa asiakaspalvelu@kananlento.com).

Tänä vuonna on myös mahdollisuus osallistua eläinaiheisten muffinsien koristeluun. Tähän ohjelmaan on tarvikemaksu 2,50 € (sisältää muffinsin ja ohjauksen). Ohjaajana on Ann-Marie Hagman (Amppu). Amppu ottaa mukaan myös keppariesteitä ja keppareita. Voit ottaa myös oman kepparin mukaan.

Alueella on käytettävissä perinteinen ulkohuussi eli meillä pääset kunnon mökkitunnelmaan. Tilalla liikutaan omalla vastuulla.

Tule Kananlentoon viettämään kiva päivä! Kysy myös tahtoisiko joku tuttavasi tulla mukaan, koska lähistölle ei ole julkista liikennettä.

Tervetuloa!

Toivottaa Herrasväki Kotkot ja muu poppoo


L

Menneitä tapahtumia tässä alapuolella.

UFFEN 4 V SYNTTÄRITMAALAISJOULUN AVAJAISET 2.12 KLO 12-15

Maalaisjoulun avajaisissa oli paikalla alpakoita ja tietysti tilan omat eläimet. Tallinylisillä oli käsityöläisiä ja yhdistyksiä tuotteitaan myymässä. Paikalla on myös joulupukki ja joulumuori. Lapsille oli tehtäväpolku, jonka oli järjestänyt lähellä sijaitseva yritys nimeltä Juhlalaatikko. Tunnelma oli ihanan rento ja meillä Kananlennon poppoolla apuvoimineen oli oikein mukavaa.KAMMOTUS-KANALA OLI HALLOWEENINA LAUANTAINA 3.11.2018 
OLIMME AVOINNA SYYSLOMALLA PERJANTAINA 19.10 KLO 12-15


KANANLENTO OLI K-MARKET BASILIKASSA NIKKILÄSSÄ  22.9 

K-Market Basilikassa Sipoon Nikkilässä oLI lastenpäivät. Oli kiva tavata tuttuja asiakkaita ja tavata myös ihmisiä, jotka eivät olleet vielä Kananlentoon tutustuneet.

AVOIMET AASITILAT OLI 4.8.2018 

Päivän aikana pääsi tutustumaan aaseihin: Uffeen ja Mollyyn. Tilan isäntä Herra Kotkot kertoi aaseista. Samalla reissulla saattoi tutustua pupuihin (Elvis ja Saga) vaikka puput hieman ujostelivatkin. Kukko Jukka Poika ja rouvansa olivat myös suuren huomion kohteena uudessa kesäkodissaan.

Pop up -ravintolassa oli tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Tarjottavat riittivät hyvin, ainoastaan kasvislounas loppui hieman ennen sulkemisaikaa.

Myös verkkokaupan Pop up-putiikki oli rakennettu tallinylisille.

Kiitos kaikille kävijöille! 


MUITA TAPAHTUMIA

Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat 2017 ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.


Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.