Järjestämme tilalla erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. Olemme myös mukana erilaisilla messuilla ja tapahtumissa.


MAALAISJOULUN AVAJAISET 29.11 klo 11-16 / Rustik julöppning

Noudatamme AVI:n ja Sipoon kunnan antamia ohjeita. Suojatumisesta koronalta tekstin loppupuolelta oma teksti. TILAISUUS JÄRJESTÄÄN, RAJOITUKSET ASTUVAT VOIMAAN VASTA 30.11. NOUDATAMME AVI:N OHJEITA.

OBS! Svenskspråkig text längre ner.
Kananlento ja Juhlalaatikko tarjoavat vastapainoksi kaikelle urbaanille markettimeiningille ja stressille maalaisjoulun tunnelmaa turvallisesti.

HUOM. myyjiä ei paikalla ole montaa koronasta johtuen.

Tolkisten kissatalo myy tilaisuudessa arpoja, jonka voitot Kananlento lahjoittaa. Tuotto sellaisenaan tietysti kissatalon hyväksi.

Korvatunturin väki on myös paikalla. Joulupukille voit tuoda myös kotona kirjoittamasi kirjeen erilliseen postilaatikkoon. Toki pukin myös ihan livenäkin tapaa. Lapsille on tonttutehtäväpolku, jonka kierrettyään lapset saavat pienen herkkupussin (kerrothan meille mahdollisimman pian, jos lapsella on joku rajoite, niin voimme järjestää sopivan herkkupussin).

Paikalla on myös tilan aasit, puput, viiriäiset ja kanat, Valitettavasti Vaarin alpakat joutuivat peruuttamaan tulonsa. Alpakat tulevat koronatilanteen päätyttyä Kananlentoon erikseen vierailulle.

Stefanin joulukuusista voi tehdä ennakkovarauksia tapahtuman aikana ja jokunen kuusi esimerkiksi pihakuusiksi on myös heti ostettavissa. Kuuset ton kasvatettu aivan tapahtumapaikan vierestä. Kuusia esim. pihakuusiksi voi ostaa heti mukaan.

Tallinylisten kahvilasta voit ostaa kahvia/teetä/glögiä sekä herkkuja. Tänä vuonna uutuutena on Kotkot suklaajuomabaari. Voit rakentaa juuri sellaisen suklaajuoma-annoksen kuin haluat. Voit ostaa samalla Kananlennon tämän vuoden joulumukin ja nauttia vaikka kuuman juomasi siitä.

Alakerrassa on Kananlennon myymälä avoinna. Valitettavasti pieni joulumaailma avautuu vasta seuraavana viikonloppuna. Tilausrumba yllätti ja tätä ei ehditty tehdä valmiiksi.

Huomaathan, että tallinylisillä voi olla kylmä ja koska tapahtuma on suurelta osin myös ulkona, kannattaa pukeutua sen mukaisesti.

Parkkeerauksessa ohjataan. Lähiseuduilta toivotaan ihmisten saapuvat kävellen, koska parkkitilasta saattaa tulla pulaa, jos pellolle ei pysty liian märän maan takia parkkeeraamaan.

KORONA

Turvallisuus on meille tärkeää ja noudatamme AVI:n ohjeita. Saavuthan paikalle vain terveenä. Useista paikoista löydät käsidesiä ja maskin, jos oma jää kotiin. Ymmärrämme, jos sinulla on syy olla maskia käyttämättä.

Olemme pidentäneen tapahtuman aukioloa, jotta olisi aiempaa väljempää.

Suurin osa tapahtumasta tapahtuu pihapiirissä, tallinylisillä vaihtuu ilma hyvin ja noudatamme mahdollisimman hyvää hygieenisyyttä (käsidesiä ja maskeja saatavilla). Rajoitamme sisätiloihin pääsyä.

Kananlennon putiikkia on laajennettu ja kulkutilaa avarrettu. Putiikilla on henkilökuntaa auttamassa ostosten teossa, mutta kassapiste on putiikin ulkopuolella olevassa kioskirakennuksessa, joten mahdollinen kassajono on täysin ulkoilmassa.


Kananlento, Juhlalaatikko ja vapaaehtoiset toivottavat Sinut tervetulleeksi rentoon tapahtumaamme!

***********************

Kananlento och Juhlalaatikko vill bjuda på en äkta rustik julstämning  som motvikt till all stress och urban market-ståhej med fokus på säkerheten.

Vi ordnar en liten basar på Kananlento's stallvind där du kan göra inköp (tvålar, tvättsvampar, juldelikatesser, honung, kransar, hobbypaket av återvinningsmaterial samt övriga produkter).

Tolkis katthus ordnar lotteri på evenemanget vars vinster donerats av Kananlento. Hela intäkten av lotteriet går givetvis till katthuset.

Gäster från Korvatunturi finns även på plats. Du kan hemma skriva ett brev till julgubben och lämna det i postlådan på julöppningen. Naturligtvis kan du också träffa julgubben live på evenemanget. Det ordnas en tomtestig för barn, och alla belönas med en liten godispåse efter slutförd runda (vänligen meddela oss snarast om möjliga allergier så vi kan ordna en passande godispåse). Givetvis finns gårdens åsnor, kaniner, vaktlar och höns på plats,

Det är möjligt att göra en förhandsbeställning av Stefan's julgranar och några enstaka ganar finns även direkt till salu (t.ex. till utegran). Granarna odlas alldeles i grannskapet.

I kaféet på stallvinden finns kaffe/te/glögg och smått tilltugg till salu. Årets nyhet är vår “Kotkot” chokladdrycksbar där du kan sammanställa just en sådan chokladdrycksportion du vill ha, och varför inte samtidigt köpa årets Kananlento julmugg och avnjuta din varma dryck från den.

I stallbyggnadens nedre våning finns Kananlento's gårdsbutik som också är öppen under hela evenemanget. I butiken finns en liten djurbetonad julvärld att titta in i.

Vänligen beakta att det kan vara kyligt på stallvinden och eftersom evenemanget huvudsakligen ordnas utomhus är det bra att klä sig efter vädret.

Bilparkeringen kommer att dirigeras. Ni som bor nära får gärna komma till fots eftersom det kan bli brist på parkeringsplatser om det p.g.a. vädret inte går att parkera ute på åkern.

CORONA
Säkerheten är viktig för oss och vi följer RFV’s direktiv. Kom bara om du är helt frisk. Vi har placerat ut desinfektionsmedel på flera platser och även munskydd finns tillgängliga om du glömt ditt eget hemma. Vi förstår också om du av någon anledning inte vill/kan använda munskydd. För att undvika trängsel, har vi förlängt öppethållningstiden för evenemanget. Största delen av evenemanget ordnas utomhus och stallvinden har bra luftcirkulation. Vi följer hygiennormerna så bra som möjlig (desinfektionsmedel, munskydd). Kananlento's butik har utvidgade utrymmen och det finns personal i butiken som kan hjälpa till med dina inköp. Butikens kassa har flyttats till kiosken utanför byggnaden, möjlig kassakö bildas alltså helt
utomhus.

Kanalento, Juhlalaatikko och övriga arrangörer önskar alla hjärtligt välkomna till vår traditionella julöppning.


Menneitä tapahtumia

15.11 klo 11-15 KANANLENTO 4 VKAUHUKANALA JA KAMMOTUSKIOSK oli  sunnuntaina 1.11.2020 KLO 12-15


Kaikkien tapahtumasta instassa #kananlento @kananlentoshop  kuvan jakaneiden kesken arvotaan palkintoja (sukkia, suklaata). Voit myös lähettää kuvan sähköpostilla (asiakaspalvelu@kananlento.com) ja jaamme niitä sivuillamme (osallistuvat myös arvontaan). Kisa päättyy 4.11 klo 23.59.

Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sipoolainen yritys Juhlalaatikko. Juhlalaatikon toiminnasta voit lukea täältä.

Tänä vuonna meillä oli aasien lisäksi paikalla papukaijoja, joihin pääsi tutustumaan hyvinkin läheltä.

28.2 - 1.3 olimme GoExpo Horsessa Helsingin Messukeskuksessa. 


Olimme 7-8.12.2019 Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Maalaisjoulun avajaiset oli Kananlennossa 24.11 

Paikalla tallinylisillä oli käsitöiden myyjiä ja pieni kahvila. Kahvion tuoton 226 euroa tilitimme 25.11 Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistykselle. Paikalla olivat Vaarin alpakat, tilan omat eläimet sekä tietysti joulupukki ja joulumuori. Lapsille on joulupolku, jonka suoritti yli 70 lasta. Juhlalaatikko järjesti myös askartelupajan lapsille kierrätysperiaattein. 

Porvoon Tolkisten kissatalolla olimme lauantaina 30.11 klo 11 - 15 myymässä erityisesti kissatuotteitamme. Osan tuotosta lahjoitimme kissatalolle.

Kammotus Kanala oli 2.11 (lauantaina) klo 12-15 Kananlennossa. 


Olimme 24-27.10 mukana Helsinkin International Horseshow:ssa.


18.8 klo oli Mollyn synttärit. 


Valtakunnallinen Avoimet aasitilat oli 10.8.019 Kananlennossa klo 

Kiitos kävijöille! 
UFFEN 4 V SYNTTÄRITMAALAISJOULUN AVAJAISET 2.12 KLO 12-15

Maalaisjoulun avajaisissa oli paikalla alpakoita ja tietysti tilan omat eläimet. Tallinylisillä oli käsityöläisiä ja yhdistyksiä tuotteitaan myymässä. Paikalla on myös joulupukki ja joulumuori. Lapsille oli tehtäväpolku, jonka oli järjestänyt lähellä sijaitseva yritys nimeltä Juhlalaatikko. Tunnelma oli ihanan rento ja meillä Kananlennon poppoolla apuvoimineen oli oikein mukavaa.KAMMOTUS-KANALA OLI HALLOWEENINA LAUANTAINA 3.11.2018 
OLIMME AVOINNA SYYSLOMALLA PERJANTAINA 19.10 KLO 12-15


KANANLENTO OLI K-MARKET BASILIKASSA NIKKILÄSSÄ  22.9 

K-Market Basilikassa Sipoon Nikkilässä oLI lastenpäivät. Oli kiva tavata tuttuja asiakkaita ja tavata myös ihmisiä, jotka eivät olleet vielä Kananlentoon tutustuneet.

AVOIMET AASITILAT OLI 4.8.2018 

Päivän aikana pääsi tutustumaan aaseihin: Uffeen ja Mollyyn. Tilan isäntä Herra Kotkot kertoi aaseista. Samalla reissulla saattoi tutustua pupuihin (Elvis ja Saga) vaikka puput hieman ujostelivatkin. Kukko Jukka Poika ja rouvansa olivat myös suuren huomion kohteena uudessa kesäkodissaan.

Pop up -ravintolassa oli tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Tarjottavat riittivät hyvin, ainoastaan kasvislounas loppui hieman ennen sulkemisaikaa.

Myös verkkokaupan Pop up-putiikki oli rakennettu tallinylisille.

Kiitos kaikille kävijöille! 


MUITA TAPAHTUMIA

Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat 2017 ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.


Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.