TAPAHTUMIA

Meillä on erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Kananlento on elävä ympäri vuoden! Meille voi kerätä oman poppoon ja sopia oman käynnin. Tässä alla on lueteltu isompia tapahtumia, jotka ovat tulossa tai menneet.

Avoimet Aasitilat pidetetään 1.8.2021 klo 11 - 16.


Kananlennossa on sunnuntaina klo 11 - 16 Avoimet Ovet (pidämme tunnin pidempään, kuin muut aasitilat).

Pääset tutustumaan aasien elämään pienellä maatilallamme.. Kananlennossa meillä on ihanat aasit Molly ja Uffe sekä nyt myös Sanda-aasi. Saat tietoa aaseihin liittyen ja voit toki tutustua myös tilan kanoihin, viiriäisiin ja pupuihin.

Mieillä on aasien lisäksi paikalla papukaijoja, joihin pääsee tutustumaan hyvinkin läheltä. Mukana on myös hiiri ja siili.

Lapsille on aaseihin liittyvä tehtäväpolku. Ensimmäiset 80 lasta saavat pienen herkkupussukan polun suorittamisesta. Polun voi suorittaa pienetkin lapset aikuisien seurassa.

Luonnollisesti pääset ostoksille tunnelmalliseen Kananlento-putiikkiin. Miten olisi meidän oma Ylöjärvellä käsintehty Iloisen aasin suklaa tai aasinmaitosaippua? Löydät meiltä myös ison valikoiman aidon eläimen näköisiä pehmoeläimiä, keittiöpyyhkeitä, mukeja, essuja ja vaikka mitä. Tiedätkö, että meidän tuotosta menee 10 % eläinten hyväksi eri hankkeisiin?

Tapahtumapäivänä meillä on tallinylisillä Aasikahvila, jonka tuotto menee kokonaan eläinten hyväksi. Vapaaehtoispoppoo päättää tänäkin vuonna kohteen.

Tarjolla on jo aiemmilta kerroilta tuttuja Välimerellisiä lämpimiä ruokia ja joitakin uusia herkkuja. Löydät meiltä laktoosittomia, gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja tulitpa lounalle tai kahville. Jos sinulla on joku erityinen ruokarajoite, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com kolme päivää ennen tapahtumaa, niin teemme syötävää tämä huomioonottaen. Lounasmeny ilmestyy tänne sivuille myöhemmin.

Tulethan paikalle vain terveenä ja huomiot turvavälit. Kelistä riippuen pyrimme järjestämään ruokailuun tallinylisten lisäksi tilaa pihalla. Tilalla on asiakkaiden käytössä perinteinen ulkohuussi sekä käsinpesupiste sekä käsidesiä. Tilalla liikutaan omalla vastuulla.Jos on sateinen ilma, suosittelemme kelin mukaista pukeutumista.

Ohjaamme liikennettä, että meillä kaikilla olisi mukavaa ja turvallista. Kananlento sijaitsee osoitteessa Trankärrintie 19, 04130 Sipoo. Lähellä on Pornaisten, Porvoon ja Sipoon raja. Sipoon keskustasta Nikkilästä on tilalle noin 7 km. Julkista liikennettä ei valitettavasti ole. Siksi suosittelemme kävijöille joilla on autossa tilaa, kysymään autottomia mukaan.

Hyvinkäyttäytyvät koirat ovat tervetulleita tapahtumaan, mutta ethän vie tilan eläinten lähelle haukkuvaa koiraa, etteivät eläimet säikähdä. 

Tapahtuma on maksuton. Maksat ainoastaan ruokailusta ja putiikkiostoksista. Tuotteisiimme voit tutustua etukäteen osoitteessa www.kananlento.com

Pidetään kelistä huolimatta mukava ja rento päivä maaseudulla!

Tervetuloa meidän maatilalleToivottaa Herrasväki Kotkot
Joitakin menneitä tapahtumia.MAALAISJOULUN AVAJAISET oli 29.11 klo 11-16 / Rustik julöppning järjestettiin yhdessä sipoolaiset Juhlalaatikko-yrityksen kanssa
15.11 klo 11-15 KANANLENTO 4 VKAUHUKANALA JA KAMMOTUSKIOSK oli  sunnuntaina 1.11.2020 KLO 12-15


Kaikkien tapahtumasta instassa #kananlento @kananlentoshop  kuvan jakaneiden kesken arvotaan palkintoja (sukkia, suklaata). Voit myös lähettää kuvan sähköpostilla (asiakaspalvelu@kananlento.com) ja jaamme niitä sivuillamme (osallistuvat myös arvontaan). Kisa päättyy 4.11 klo 23.59.

Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sipoolainen yritys Juhlalaatikko. Juhlalaatikon toiminnasta voit lukea täältä.

Tänä vuonna meillä oli aasien lisäksi paikalla papukaijoja, joihin pääsi tutustumaan hyvinkin läheltä.

28.2 - 1.3 olimme GoExpo Horsessa Helsingin Messukeskuksessa. 


Olimme 7-8.12.2019 Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Maalaisjoulun avajaiset oli Kananlennossa 24.11 

Paikalla tallinylisillä oli käsitöiden myyjiä ja pieni kahvila. Kahvion tuoton 226 euroa tilitimme 25.11 Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistykselle. Paikalla olivat Vaarin alpakat, tilan omat eläimet sekä tietysti joulupukki ja joulumuori. Lapsille on joulupolku, jonka suoritti yli 70 lasta. Juhlalaatikko järjesti myös askartelupajan lapsille kierrätysperiaattein. 

Porvoon Tolkisten kissatalolla olimme lauantaina 30.11 klo 11 - 15 myymässä erityisesti kissatuotteitamme. Osan tuotosta lahjoitimme kissatalolle.

Kammotus Kanala oli 2.11 (lauantaina) klo 12-15 Kananlennossa. 


Olimme 24-27.10 mukana Helsinkin International Horseshow:ssa.


18.8 klo oli Mollyn synttärit. 


Valtakunnallinen Avoimet aasitilat oli 10.8.019 Kananlennossa klo 

Kiitos kävijöille! 
UFFEN 4 V SYNTTÄRITMAALAISJOULUN AVAJAISET 2.12 KLO 12-15

Maalaisjoulun avajaisissa oli paikalla alpakoita ja tietysti tilan omat eläimet. Tallinylisillä oli käsityöläisiä ja yhdistyksiä tuotteitaan myymässä. Paikalla on myös joulupukki ja joulumuori. Lapsille oli tehtäväpolku, jonka oli järjestänyt lähellä sijaitseva yritys nimeltä Juhlalaatikko. Tunnelma oli ihanan rento ja meillä Kananlennon poppoolla apuvoimineen oli oikein mukavaa.KAMMOTUS-KANALA OLI HALLOWEENINA LAUANTAINA 3.11.2018 
OLIMME AVOINNA SYYSLOMALLA PERJANTAINA 19.10 KLO 12-15


KANANLENTO OLI K-MARKET BASILIKASSA NIKKILÄSSÄ  22.9 

K-Market Basilikassa Sipoon Nikkilässä oLI lastenpäivät. Oli kiva tavata tuttuja asiakkaita ja tavata myös ihmisiä, jotka eivät olleet vielä Kananlentoon tutustuneet.

AVOIMET AASITILAT OLI 4.8.2018 

Päivän aikana pääsi tutustumaan aaseihin: Uffeen ja Mollyyn. Tilan isäntä Herra Kotkot kertoi aaseista. Samalla reissulla saattoi tutustua pupuihin (Elvis ja Saga) vaikka puput hieman ujostelivatkin. Kukko Jukka Poika ja rouvansa olivat myös suuren huomion kohteena uudessa kesäkodissaan.

Pop up -ravintolassa oli tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Tarjottavat riittivät hyvin, ainoastaan kasvislounas loppui hieman ennen sulkemisaikaa.

Myös verkkokaupan Pop up-putiikki oli rakennettu tallinylisille.

Kiitos kaikille kävijöille! 


MUITA TAPAHTUMIA

Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat 2017 ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.


Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.