TAPAHTUMAT

Järjestämme tilalla erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. Olemme myös mukana erilaisilla messuilla ja tapahtumissa.

TALVIPÄIVÄ KANANLENNOSSA 22.2.2019 klo 11-14

Hiihtolomalla on mahdollisuus vierailla päivällä Kananlennossa. Paikalla ovat tilan eläimet kanat, puput ja aasit. Putiikki on avoinna ja tarjolla on kuumaa glögiä. 

OSALLISTUMME MESSUIHIN

6 - 7.4. Hevoset messut Tampereella

12-14.4 Elma-messut Messukeskus Helsinki


Menneitä tapahtumia tässä alapuolella.

MAALAISJOULUN AVAJAISET 2.12 KLO 12-15

Huom. kuljetukset Nikkilästä ns. vanhalta matkahuollolta pikkubussiilla 11.45,12.15, 12.45, 13.15, 13.45, 14.15. Takaisin tullaan tasalta ja puolelta samasta paikasta minne bussi jättää. Emme tiedä kuinka paljon kyytiä tarvitsevia on, joten emme voi taata kaikille kyytiä. Uskomme kuitenkin, että kaikki pääsevät. Kyyti maksaa 2 € edestakaisin. Se käytetään eläinten hyväksi. Kyydin tarjoavat Herra ja Rouva Kotkot.

Omilla autoilla tulijoille liikennettä ohjataan parhaan mukaan. Toivomme, että saamme kaikille parkkipaikat järjestymään jouhevasti. Ollaan rennolla maalaisfiiliksellä. Otetaan lämmintä päälle ja lämpöä sydämeen.

Koska olemme maaseudulla, täällä ei ole pankkiautomaatteja lähellä. Toki Kananlennossa käy kortti normaalisti, mutta myyjillä eikä kahviossa ole korttimaksumahdollisuutta. Uskomme, että täältä kannattaa tehdä kivoja ostoksia, joten ottakaahan käteistä mukaan.

Lue kuvan alapuolelta muuta tietoa tapahtumasta.


OBS! Svenskspråkig text längre ner.

Haluamme tarjota vastapainoksi kaikelle urbaanille markettimeiningille maalaisjoulun tunnelmaa.

Kananlennon tallinylisillä on mahdollisuus tehdä ostoksia myyjäisistä (sukkia ja muita neuleita ja muita herkkuja sekä muuta tuotemyyntiä). Korvatunturin väki on myös paikalla. Paikalla on myös tilan aasit, puput ja kanat sekä vierailevina tähtinä alpakoita.

Stefanin joulukuusista voi tehdä ennakkovarauksia tapahtuman aikana. Kuuset tulevat aivan tapahtumapaikan vierestä.

Kahvilasta, jonka tuotto käytetään eläinten hyväksi, voi ostaa kahvia/teetä/glögiä ja pientä herkkua.

Alakerrassa on Kananlennon myymälä myös avoinna tapahtuman aikana.

Huomaathan, että tallinylisillä voi olla kylmä. Olipa keli mikä vaan, olemme kuitenkin katon alla suojassa tuiskulta.

Parkkeerauksessa ohjataan. Lähiseuduilta toivotaan ihmisten saapuvat kävellen. Nikkilästä on pikkubussilla pientä maksua vastaan kuljetuksia (yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin).

Kananlennon poppoo ja muu osallistunut tiimi toivottaa kaikki tervetulleiksi!

--------
Vi vill bjuda på en äkta rustik julstämning som motvikt till all urban market-ståhej. Vi ordnar en liten basar på Kananlentos stallvind där du kan göra inköp (sockor, övriga handarbeten, juldelikatesser samt övrig produker). Pä evenemanget är det även möjligt att göra en förhandsbeställning på Stefans julgranar. Granarna växer alldeles i grannskapet.

Julgubben och hans medarbetare finns på plats likaså kan man bekanta sig med gårdens åsnor, kaniner och hönor. Som extra dragplåster kommer det att finnas gästande alpackor på plats.
I caféet, vars intäkter går till välgörande ändamål, serveras kaffe/te/glögg och smått tilltugg.

Nere i stallet finns Kananlentos gårdsbutik som också har öppet under hela evenemanget.

Beakta att det kan vara kyligt på stallvinden men oberoende av väder är vi trots allt under tak i skydd från regn och rusk. Bilparkering kommer att dirigeras.

Ni som bor nära får gärna komma till fots.

Från Nickby ordnas transport med minibuss mot en liten avgift (detaljerad info om detta senare).

Vi på Kanalento och övriga arrangörer önskar alla hjärtligt välkomna till vårt traditionella julevenemang.
KAMMOTUS-KANALA OLI HALLOWEENINA LAUANTAINA 3.11.2018 OLIMME AVOINNA SYYSLOMALLA PERJANTAINA 19.10 KLO 12-15KANANLENTO OLI K-MARKET BASILIKASSA NIKKILÄSSÄ  22.9 

K-Market Basilikassa Sipoon Nikkilässä oLI lastenpäivät. Oli kiva tavata tuttuja asiakkaita ja tavata myös ihmisiä, jotka eivät olleet vielä Kananlentoon tutustuneet.


AVOIMET AASITILAT OLI 4.8.2018 

Päivän aikana pääsi tutustumaan aaseihin: Uffeen ja Mollyyn. Tilan isäntä Herra Kotkot kertoi aaseista. Samalla reissulla saattoi tutustua pupuihin (Elvis ja Saga) vaikka puput hieman ujostelivatkin. Kukko Jukka Poika ja rouvansa olivat myös suuren huomion kohteena uudessa kesäkodissaan.


Pop up -ravintolassa oli tarjolla lounasta ja kahvilatuotteita. Tarjottavat riittivät hyvin, ainoastaan kasvislounas loppui hieman ennen sulkemisaikaa.

Myös verkkokaupan Pop up-putiikki oli rakennettu tallinylisille.


Kiitos kaikille kävijöille! 


MUITA TAPAHTUMIA


Meillä on ollut mm. Avoimet aasitilat 2017 ja Koirien Halloween.juhlat. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssamme ja tapahtuma, ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kananlento.com. Meillä on putiikin lisäksi varsinkin kesäaikaan mukava tila tallinylisillä. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Siellä voimme yhdessä pitää hauskoja eläinaiheisia tapahtumia.

Alla kuvia tapahtumistamme.

Koirien Halloweenjuhlia vietettiin Kananlennon tallinylisillä 28.10.

Tilaisuudessa oli paljon koiria ja koiraihmisiä. Näimme paljon hauskoja pukuja sekä ihmisillä että koirilla. Tallinylisillä oli oikein mukava tunnelma.

Kananlento kiittää mukana olleita Fast Dogia, valokuvaaja Tiina Kovanen-Bergmania, Kuvaamataito Suvi Karia sekä Solheds Dermaa sekä tietysti naapurin Stefan Lönnqvistiä (Borgby Service),joka tarjosi parkkipaikkansa tilaisuuden käyttöön. Puurobuffetin tuotto menee koirien hyväksi (Pro Animals Finland ry).
Lisää kuvia on nähtävillä Facebook-sivuillamme.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------