KUVIA ASIAKKAILTA

Mirjan perheeseen meni tämmöinen ihana koiruus Kananlennosta. Siellä oli pari muutakin samanlaista ennestään...


Sombra, Lilli ja Margetta. Keke-kukko ei suostunut syliin. Joulupukki toi niiden kaksoisolennot. Nyt voidaan leikkiä kanojen kanssa sisällä!! T: Ville, Senja ja Aapo


Sombra, Lilli ja Margetta. Keke-kukko ei suostunut syliin. Joulupukki toi niiden kaksoisolennot. Nyt voidaan leikkiä kanojen kanssa sisällä!! T: Ville, Senja ja Aapo


Matti 2 v sai postissa Kananlennosta bordercollien. Voi mikä ihana poika!


IIris ja Eetu pedissä Kananlennosta tulleiden lempipehmoeläinten kanssa.Tämä koira Kärkkäisten taloudessa saa vähän haistella tätä Kananlennosta hankittua pussirottaa. Muuten pussirotalle kyllä kävisi köpelösti... Muut perheen koirat ei saa edes haistella... (muut koirat kuvassa alla)


Kirsi Murtomäen tiibetinspanieli Sanni tonttuilee


Erkki laittoi kuvan aasin ja bandan uudesta kodista. 


Tämä ihanuus sai nimekseen Rekku. Kiitos kuvasta Viltsu. Horse showsta tuliaisiksi tuotu Chihuahua nimeltään Lily teki uuden omistajan onnelliseksi. Kuvassa perheen Masa-kissa haistelee Lilyn korvia.

Misu kissa ostettiin horse showsta ja pääsi Miisu kissan kaveriksi tänne meille. Luvassa on paljon rapsutuksia. 


Tämmöinen ahven meni Kananlennosta tuliaisina kivaan kotiin. Kiitos kuvasta Katri. 


Tämä pikku berni lähti 7.12. Messukeskuksesta uuteen kotiin Ylöjärvelle Linnean, 3v. kaveriksi. Pikku-Mantaksi ristitty berni sai Messarista päälleen ihka uudet valjaat ja kotona näin paljon uusia kavereita, kun isoveli Niklaksella oli ennestään monta ihanaa pikku Berniä! Myös iso-Manta haisteli ja hyväksyi pikku-Mantan perheeseen :). Kiitos kuvasta Jaana

Mervi lähetti ihanan kuvan, jossa Kananlennosta saatu kissa nimeltään Teräskissa (keskellä) viihtyy mainiosti uudessa kodissaan Mustikan (vas) ja Mamman (oik) kanssa Eelin lemmikkinä.


Teemu teki lasten kanssa pipareita meiltä tulleilta piparimuoteilla. Oravapipari käännettynä muistuttaa kuulemma hieman Donald Trumppia.


Kaisa lähetti kuvan Vilman koirista. Tuorein koira on Kananlennosta tullut chihuahua nimeltään Lassi. Ihan koiralauma.

Elisa laittoi ihanan kuvan, kun Höpöhöpö kanat tutustuvat kissoihin. Vaikka millaisiin seikkailuihin eläimet meiltä lähtevät ????. Rouva Kotkot rakastaa näitä höpöhöpö kanoja.


Tämä Kananlennosta maailmalle lähtenyt Stella-collie lähtikin pidemmälle! Stella muutti Italiaan Roomaan. Siellä oliivipuiden katveessa Stella on kuvassa kaverien kera. Kiitos Minna kuvasta!


Hipan aasi Tiitaa on puuhannut vaikka mitä! Uusi kaverikin tuli hevosesta.


Anna lähetti ihanan kuva rotasta. Rotalla on hyvät oltavat, sillä ruokahuolto on ainakin hyvin järjestetty.


Herrasväki Kotkot olisi ollut menossa tänä keväänä Saariselälle. No ei koronasta johtuen päästy. Mutta tämä nieriä pääsi sinne! Onneksi edes joku. Kiitos Aura ja Sini kuvasta.

Halla, 3-vuotias  Englanninbulldoggineiti ja Kananlennon Laulava satakieli. Halla sai  satakieltä vain hetken ihailla, koska satakieli lennähti lasten terapialinnuksi töihin.

"

"Minä muutin Nurmijärven Perttulaan ja sain nimekseni ”Emppu”. Ehdin jo tutustua uusiin ystäviini ”koiraan” ja minttu-kissaan. 6-vuotias Kiia on jo silitellyt paljon ja pedannut minulle paikan kunniapaikalle tyynynsä viereen". Kiitos Arttu kuvasta.


Heliltä tuli Kainuusta kiva kuva ja viesti: 

"Kiitos teille pikaisesta koiran toimituksesta viime kesänä. Tässä on lähettämänne suomenajokoira, nimeltään Hupi. Hupi asuu nykyään kainuulaisessa hoivakodissa appeni kaverina. Appi pitää todella paljon Hupi-koirasta, silittelee ja juttelee sille paljon. Siitä on hänelle paljon seuraa ja iloa. Hupia hoidetaan hyvin. Tässä kuvassa Hupi on juuri lähdössä uuteen asuinpaikkaansa ja tapaamaan tulevaa isäntäänsä." 

Gilbert-undulaatti sai uuden kodin. Kiitos Suvi kuvasta. 

Oliver on ylpeä uuden lemmikin omistaja. Kampela sai nimekseen Kalle 


Paula lähetti kuvan." Kiitos härästä, se pääsi ilahduttamaan perheitä jouluisen vaelluksen päätteeksi, kun yhdessä rakensimme jouluseimen. Vakihommissaan härkä on Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan lasten ilona ja tulevina jouluina kaverinsa aasin kanssa seimen äärellä vielä monet kerrat."

Heidi, lähetti viestin ja kuvan:" Kun meillä ei voi oikeita lemmikki eläimiä olla niin tyttäreni Ellen sai tänään teiltä villin Tip kilpikonnan jolle löytyi vielä sopivat valjaatkin. Kesällä pääsemme ulkoiluttamaan ja nyt talvella kävelee täällä meillä sisällä. Huomenna rakennamme sille vielä oman pesän."Liisa-Maija lähetti kuvan ja ihanan viestin: "Mummo sai joululahjan vähän etuajassa. Heti pääsi kissa kainaloon ja siliteltäväksi. Oli mieluisa yllätys! "

Kiitos ihanasta kuvasta Liisa-Maija!


Tämä iso hämähäkki pääsi mukaan lasten nukkekotileikkeihin.