KORONA

Maailmalla jylläävä pöpö haittaa luonnollisesti myös meidän elämää ja pyrimme varautumaan tilanteeseen parhaamme mukaan. Me haluamme olla osaltamme pitämässä tämän yhteiskunnan pyöriä pyörimässä hallituksen antamien ohjeiden mukaan. Haluamme maksaa veroja (niitä varmasti jatkossa tarvitaan!) ja haluamme myös tukea eläinten hyväksitehtävää työtä (tuotostamme menee aina vähintään 10 % eläinten hyväksi). Jos määräykset muuttuvat, noudatamme niitä. 

Tässä seuraavassa vähän selvennystä siitä miten toimimme verkkokaupan ja myymälän suhteen.

VERKKOKAUPPA

Toimitamme pääsääntöisesti ennen klo 12 (arkisin) tilatut tuotteet aina saman päivän aikana eteenpäin. Olemme siis myös edelleen nopeita!

Meillä verkkokaupan tuotteet pakkaa tällä hetkellä pääsääntöisesti vain yksi henkilö. Hän huolehtii hygieniasta hyvin ja käyttää suojahansikkaita. Pakkaamoon ei pääse ulkopuolisia ja pakatut lähetykset toimitetaan itse Postin toimipisteeseen.

Voit myös tilata paketin lahjaksi. Verkkokaupastamme löytyy oma kohtansa tilaajan lisäksi vastaanottajalle. Jos haluat lahjan lahjapakkaukseen, laita siitä lisätietoja kohtaan toive. Tällä hetkellä emme veloita lahjapakkaamisesta mitään. 

Voit tilata paketin normaaliin tapaan Postin asiamiespisteisiin tai pakettiautomaatteihin. Hinta on 6.90 (yli 100 € veloituksetta). Voit tilata paketin myös Postin Kotipakettina 12,90 (180 € ylittävä on ilmainen). Silloin Posti soittaa sinulle ja sopii toimituksen klo 9-21 välille. Tällä hetkellä Postin kuljettaja jättää paketin oven taakse ja menee pari metriä kauemmas. Vastaanotettuasi paketin, kuljettaja kuittaa sen toimituksi.

Jos asut lähimailla, voit noutaa tilauksesi myös täältä suoraan. Halutessasi jätämme tilaamasi paketin sovittuun paikkaan.  Voit samalla käydä katsomassa aaseja, pupuja ja kaneja. Jos haluat, että kerromme käynnilläsi eläimistä, teemme sen mielellämme turvaväliä noudattaen.

PUTIIKKI SIPOOSSA

Meille voi tulla Sipoon putiikkiin käymään, jos haluat tutustua tuotteisiin paremmin ja samalla moikata aaseja, pupuja ja kaneja. Putiikki on avoinna silloin tällöin. Voit myös sopia ihan oman käynnin. Toki sinulla voi olla mukana perheesi. Tulethan vain terveenä. Jos tunnet itsesi tai perheenjäsenen sairaaksi tilaa tuotteet verkkokaupasta kotiinkuljetuksella.

Pidämme putiikissa sopivan välin toisiimme ja ostokset voi suorittaa mm. lähimaksulla. Maksupäätteen puhdistamme usein. Emme toistaiseksi kuitenkaan kieltäydy käteisestäkään. Kananlennossa ei tietenkään ole mitään ostovelvoitetta eli voit käydä meillä, kuten kävisit normaalistikin kaupassa. 

Asumme täällä tilalla, joten meille ole vaivaa, kun tulet tänne vaan ilahdumme käynnistäsi ja ostoksistasi. Ennakkoon tarvitsemme kuitenkin tiedon tulostasi, sillä haluamme varmistaa korkeaimman mahdollisen hygienian. Varaa oma aikasi asiakaspalvelu@kananlento.com tai soita 045 167 4757 . Facebookin kautta emme toivo näitä viestejä, sillä se toimii jostain syystä vähän huonommin emmekä aina näe heti viestejä.

Pidetään huoli toisistamme, eläimistä ja pidetään tämä yhteiskunta toimintakykyisenä!

Terveisin

Herra ja Rouva Kotkot