ELÄIMELLISIÄ ELÄMYKSIÄ!

Kananlento Maatila  on Herrasväki Kotkotin ja tilan eläinten koti. Aiemmin alueelle oli vapaa pääsy putiikin ollessa avoinna. Nyt putiikki on siirtynyt Keravan Klondyketalolle ja toiminta siltä osin muuttunut.

Järjestämme tilalla erilaisia pieniä tapahtumia, joissa aikuisilla on mahdollisuus rentoutua ja päästä eroon arjen huolista eläinten parissa. Näitä tapahtumia ovat esim. Ilta aasilassa -tapahtuma, jossa päästään ottamaan aaseihin kontaktia. Aasit on suunnattoman viisaita eläimiä. Niiden seurassa voi oppia jotain myös itsestään. Nämä tapahtumat ovat olleet asiakkaidemme mielestä ihania elämyksiä. Illan päätteeksi syödään tallituvassa tai sään salliessa puutarhassa iltapala. Vastaavia tapahtumia on myös päivisin etenkin kesällä. Verkkokaupassamme on yleensä näitä tapahtumia myynnissä, tulitpa yksin tai yhdessä vaikka ystävän kanssa. Yleensä elämys kestää noin kaksi tuntia. Jos sopivaa päivää ei verkkokaupassamme ole, voit toivoa päivämäärää ja laittaa viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Lauantaisin meillä on usein putiikki avoinna, joten silloin emme yleensä pysty tilaisuuksia järjestämään. Toki jos olet hyvissä ajoin liikenteessä, voi joku lauantaikin käydä. 

Joskus järjestämme eläimellisiä elämyksiä koko perheelle. Myös näihin tapahtumiin sisältyy pääsääntöisesti tarjoilua. 

Meiltä on mahdollista tilata omalle porukalle/perheelle/työyhteisölle täysin oma tapahtuma sovittuna aikana. Myös lahjakortin osto on mahdollista. 

Tilalla voi järjestää erilaisen kokouksen tallituvassamme ja samassa yhteydessä rentoutua aasien seurassa. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com tai soita 045 167 4757.

Kaikki toiminta tilalla tapahtuu eläinten ehdoilla. Esimerkiksi aasit ovat tarhassa vapaana ja pääsevät pois tilanteesta, jos aaseista siltä tuntuu. Yleensä kyllä ovat erittäin uteliaita ja hakevat kontaktia.

Noudatamme toiminnassamme Eläinavusteinen työ ry:n eettisiä ohjeita.