Rouva Kotkot: Miksi vain sunnuntaisin?

Rouva Kotkot: Miksi vain sunnuntaisin?

Ajattelimme vähän kertoa miksi olemme vain sunnuntaisin avoinna. Tässä vähän pidempi kirjoitus aiheesta.

Meidän pääpalvelu on verkkokauppa www.kananlento.com. Haluamme verkkokaupassamme olevan hyvän palvelun, joten pyrimme pikaisiin toimituksiin ja informoimaan asiakkaita heidän lähetyksissään. Tämä kaikki vie aikaa etenkin arkisin (verkkokaupan ylläpito, pakkaaminen ja toimitukset ja niihin liittyvä valvonta).

Oma haasteensa on myös tavaranhankinta. Hyvien toimittajien etsintä ei ole niin helppoa kuin kuvittelisi. Etsimme tuotteita, joita ei ihan joka marketissa myydä. Kun hyvä toimittaja löydetään, pitää jatkuvasti tilata uutta tavaraa ja pähkäillä mikä tuote menee ja mikä ei niin hyvin. Ostaminen on jatkuvaa. Ostamisella on hyvin suuri merkitys sille miten pärjäämme taloudellisesti. On valvottava tulevia lähetyksiä ja tarkistettava tuotteet. Ostamisen takia on usein myös matkustettava.

Putiikkimme yhteydessä on mahdollisuus tavata eläimiä. Näiden eläinten hyvään hoitoon menee myös oma aikansa. Tilat siivotaan, munat kerätään, eläimiä koulutetaan ja rakennuksia/rakenteitakin pitää korjata vähän väliä.

Tänä someaikana myös teidän ihanien asiakkaiden kanssa on kommunikoitava ja melko taajaankin. Markkinointi ja erilaisiin kyselyihin yms. vastaaminen vie oman aikansa. Onneksi se on meille ilo!

Yritys Kananlennon takana on Osuuskunta Orrella. Meillä on myös yrittäjyyteen liittyvää konsultointia ja koulutusta. Koulutamme tällä saralla itseämme jatkuvasti. Tämäkin vie aikaamme etenkin arkisin.

Kuten huomaatte, meillä on siis viikot täynnä ohjelmaa.

Aluksi pidimme putiikin avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin. Emme sijaitse kuitenkaan ostoskeskuksessa, jossa moni tekee lauantaisin ostoksia ja hoitelee akuutteja tarpeita. Sunnuntaisin ihmisillä on enemmän halua ajella tänne Sipoon perukoille ja nauttia maalaisfiiliksestä, Päädyimme siihen, että pidämme putiikin avoinna vain sunnuntaisin. Tähän päätökseen saakka teimme käytännössä töitä seitsemän päivää viikossa. Vaikka työmme on todella ihanaa, on siitä välillä hyvä saada lepoa.

Avaamme mielellämme putiikin myös arkisin erikseen sopimalla eikä se ole meille suuri vaiva. Rouva Kotkot asuu tilalla ja myös verkkokauppaa hoidetaan täältä käsin.

Joinakin tapahtumapäivinä olemme avoinna laajemmin ja joulun aikaan olemme myös arkisin avoinna. Näistä tiedotamme nettisivuillamme ja Facebookissa.

Haluamme, että verkkokaupamme tuotteisiin ja meihin on mahdollisuus tutustua livenä. Siksi olemme siis ylipäätään avoinna, emmekä ole vain verkkokauppa. Kummasti se meitäkin piristää ja ilahduttaa, kun käytte täällä. Samalla saamme korvaamattoman arvokasta palautetta siitä mitä te armaat asiakkaamme haluatte.

Haluamme tarjota teille eläimellisiä elämyksiä, verkossa 24/7 ja Sipoossa sunnuntaisin. Tervetuloa!

Toivottaa Kananlennon väki


HUOM! Järjestimme asiakkaillemme kyselyn viikolla 10/2018 ja kysyimme kumpi päivistä olisi aukiololle mieluisampi; lauantai vai sunnuntai. Asiakkaamme valitsivat sunnuntain.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.