Paskimmat eläinkuvat kisa

Tädää!

Huomenna torstaina alkavan Eläintenviikon kunniaksi järjestimme pari viikkoa sitten Paskimmat eläinkuvat -kisan ja nyt kisa on ratkennut. 

Rouva Kotkot tuntee aina välillä tuskaa, kun sivuille olisi kiva saada kauniita eläinkuvia, mutta eläimet eivät aina suostu pysymään paikoillaan eikä oikein muutenkaan mene putkeen. Pieni aavistus oli, että muillakin voi olla samanlaisia kokemuksia. Emme olleet väärässä, sillä osanotto oli huikea. Saimme laidasta laitaan kaikenlaisia kuvia, jotka eivät olleet menneet ihan niinkuin kuvaaja oli suunnitellut. Osa kuvista oli hauskoja ja osa ihan karmeita. Niitä karmeita Rouva Kotkotkin osaa ottaa oikein hyvin. Joistakin kuvista oli todella vaikea saada selville mitä niissä on, osa oli älyttömän söpöjä ja joissakin oli sitä itseään alkaen kissankakasta kakkaiseen koiran pyllyyn. Me suomalaiset ollaan kyllä ennakkoluulotonta ja reipasta porukkaa. Ei nolota sitten yhtään, kuten kisa osoitti.

Meillä täällä Kananlennossa on ollut älyttömän hauskaa näitä kuvia katsoessa ja parasta valitessa. Tuomarointi oli oikeastaan lähes mahdotonta, mutta pakko voittaja oli vaan valita. 

Paskimmaksi eläinkuvaksi valitsimme Niina Leppämäen kuvan.


Niina kertoi, että neljän pinserin omistajana hänen on ollut vaikea saada vauhdikkaita koiria kuvaan. Kuvassa koira, pissa lumella ja lehmälelu. Meidän mielestä sommitelma on erittäin hupaisa ja sopii hyvin Paskimmaksi eläinkuvaksi. Niina saa palkkioksi munakaapin ja kunniakirjan. Alla kuvassa onnellinen voittaja.Meistä nämä kaikki kuvat olivat niin mainioita, että yhdistimme ne videoksi ja laitoimme sen youtubeen katsottavaksi. "Leffa" on lähes 10 minuuttia pitkä, mutta ei meidän mielestä yhtäkään voinut jättää pois. Pätkä on hyvä vaihtoehto söpöille kissavideoille. Meillä ainakin oli hauskaa.

Katso pätkä täältä

Arvoimme myös palkinnoiksi kaikkien osallistujien kesken eläimellisiä sukkia valikoimistamme. Voittajille on ilmoitettu erikseen Facebookissa. Eläimelliset sukat löytyvät täältä

Ehkä tästä tulee perinne?

Terveisin

Rouva Kotkot


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.