MUUTOKSEN TUULIA KANANLENNOSSA

MUUTOKSEN TUULIA KANANLENNOSSA

Kananlennon toiminta on kasvanut pari vuotta oikein mukavasti. Kiitos tästä kuuluu teille ihanat asiakkaamme. Kasvaneista tilausmääristä huolimatta olemme pystyneet huisin nopeisiin toimituksiin. Putiikilla Sipoossa on myös kävijöitä ollut aikaisempaa paljon enemmän ja on ollut kyllä tosi mahtavaa. 

Kuten hyvät ystävät tiedätte, meillä on myös eläimiä täällä maatilallamme. Kiireisen verkkokaupan, myymälän ja eläinten hoitaminen on saanut meidän elämämme aika hektiseksi. Tällä hetkellä on tilanne, että maailmalta pitää tilata varastoon entistä suurempia määriä, koska tavaran saatavuus ei aina ole kovin varmaa ja toimitusajat ovat pitkiä. Tämän takia meidän varastotilatkin ovat olleet kovilla ja seinät tulevat vastaan.

Älkää kuitenkaan ystäväiset huolestuko. Myymälä Sipoossa ja Kananlennon verkkokauppa jatkavat toimintaansa ja eläimetkin tilalla pysyvät. Ainoa asia joka muuttuu, on meidän varastomme. Varastomme muuttaa Turkuun ja sitä alkaa hoitaa huolella valitsemamme yritys täysin ohjeidemme mukaisesti. Jatkossa ei ole varastotilat liian pienet vaan voimme tilata tavaraa niin paljon kuin haluamme. Positiivista on myös se, että voimme ottaa Matkahuollon takaisin toimitustavaksi. Varasto on luvannut toimittaa samana päivänä kaikki tilaukset, jotka tehdään klo 14 mennessä. Nopeat toimitukset siis jatkuvat.

Muutoksen takia Sipoon myymälässä ei aina välttämättä ole kaikkia verkkokaupan tuotteita. Toisaalta myymälässä saattaa olla jotain, joka ei verkkokaupassa ole. Pieni osa nyt verkkokaupassa olevista tuotteista poistuu verkkokaupasta  ja ne myydään loppuun myymälässä.

Aikataulu

Putiikki on avoinna lauantaina 12.3 klo 11-15. Tällöin on mahdollisuus hankkia koko valikoimamme tuotteita putiikilta.

Keskiviikosta 23.3 alkaen tuotteita voi verkkokaupasta tilata normaalisti, mutta toimituksissa voi olla hitautta. Torstaina 24.3 ja 25.3 perjantaina voi tilata, mutta toimitukset ovat seuraavasta maanantaista alkaen.

Teemme tämän muutoksen, koska uskomme, että näin voimme varmistaa edelleenkin nopeat toimitukset eikä varastotila lopu kesken. Jaksamme myös itse paremmin, kun voimme keskittyä yrityksen muihin töihin ja rakkaiden eläimiemme kanssa puuhailuun.

Jatketaan tätä yhteistä eläimellistä tarinaamme myös tästä eteenpäin!

Herra ja Rouva Kotkot sekä Rouva Hauwau

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.