Kuulumisia Kananlennosta

Kuulumisia Kananlennosta

Tervehdys Kananlennon ystäväiset!

Kerromme Facebookissa tilamme ja putiikkimme elämästä päivittäin Facebookissa. Kaikki ystävämme eivät kuitenkaan ole Facebookissa. Olisi kiva kertoilla teillekin meidän elämästä eikä olla vaan "tylsä verkkokauppa".

Tilalla on kesän mittaan tapahtunut pieniä, mutta merkittäviä juttuja. Valitettavasti meidän rakas Nasu-kissamme menehtyi. Herra Kotkot on suuri kissojen ystävä ja vaikka meillä oli edelleen Hemingway-kissa, kaipasi hän toista kissaa taloon. Hemingwaykin oli jotenkin masentunut kaverin poismenosta. Herra Kotkotin työmatkan aikana Rouva Kotkot kävi hakemassa vähän kauempaa ihastuttavan Arnoldin. Sen verran pakko kertoa, että vaikka kissan tulo juuri silloin oli ylläri, ei se, että kissa hankitaan ollut yllätys. Kokonaan yllätykseksi ei nimittäin kissaa oikein kannata hankkia. Kissaa ei koskaan pitäisi hankkia kevein perustein. Mutta senhän me eläintenystävät tiedämmekin kaikki.Arnold on ollut kyllä hurmaava kissa ja kovasti ovat Kananlennon ystävät ihastelleet tätä ilmeikästä ja välillä vähän omituistakin kissaa. Herra Kotkot oli täysin myyty Arnoldin nähtyään ja kovin molemminpuoliselta tuo rakkaus vaikuttaa. Herra Kotkotin poissaollessa kelpaa Rouva Kotkotinkin seura...

Tänä kesänä emme pitäneet putiikkia aiempaan tapaan joka sunnuntai avoinna. Tämä johtui siitä, että verkkokauppa työllistää viikolla jo viisi päivää viikossa ja jokainen meistä kaipaa lepoa kohtuudella. Oleellisinta oli kuitenkin se, että verkkokauppa tarvitsi tilaa. Putiikista tuli pakkaamo. Kesällä Kananlennon väki siis otti vähän iisimmin pitkästä aikaa.

Saatiin täällä kyllä jotain aikaan eli kanat saivat uuden kesäkanalan. Alueella on sen verran petoja, että kesäkodin pitää olla kovin kestävä. Kukko Jukka Poika ja kanaset ovat viihtyneet hyvin.


Elokuun alussa tilalla oli Aasitilojen avoimet ovet. Pieni maatilamme oli väkeä täynnä. Herra Kotkot kertoi aaseista ja Rouva Kotkot hääräsi lounaan ääressä. Ilman lähipiirin apua ei urakasta olisi selvitty. Meillä ei ollut sirkushuveja eikä mitään muuta kuin eläimiä, maalaismeininkiä, hyvää seuraa ja suht siedettävää syötävääkin. Paras kiitos oli kuitenkin se, että moni kertoi viihtyneensä.

Kävimme Lemmikki Tampere 2018 messuilla syyskuun alussa ja huomasimme, että asiakkaitakin on taas niin mukava tavata. Innostuimme laajentamaan toimitiloja ja päätimme siirtää pakkaamon uusiin tiloihin. Tämä taas mahdollistaa putiikin avaamisen uudelleen. Putiikki ei silti tule olemaan avoinna joka sunnuntai, vaan katsomme sopivia päiviä, jolloin ovet aukenevat. Käytännössä putiikkiin pääsee melkein milloin vaan, kun ottaa meihin yhteyttä. 

Nyt tulevana sunnuntaina 30.9 klo 11-15 on Kananlennon vanhaan talliin rakennettu putiikki avoinna. Saa nähdä eksyykö tänne kukaan. Aateltiin kuitenkin kahvit keitellä. Aasit, kanat ja puput ovat tietysti myös paikan päällä.

Teille, jotka asutte vähän kauempaa, on sitten tämä verkkomaailma ja verkkokauppa. Toivottavasti tämä meidän henki välittyy myös näin ihmeellistä internettiä pitkin. 

Oikein hauskoja ja eläimellisiä syksyisiä päiviä toivottelee

Rouva Kotkot

PS: Jos tulee jotain asiaa, niin esim. asiakaspalvelu@kananlento.com tavoittaa oikein hyvin ja yleensä sukkelaankin.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.