Kananlento lahjoittaa tammikuu 2022

Kananlento lahjoittaa tammikuu 2022

Me täällä Kananlennossa rakastamme eläimiä. Osuuskunta Orrellan (yritys Kananlennon takana) Kaupparekisteriin toimitettujen sääntöjen mukaisesti lahjoitamme aina vähintään 10 % yrityksemme tuotosta. Olemme pieni yritys, mutta olemme iloisia aina, kun pääsemme lahjoittamaan eläinten hyväksi. Eikä näitä lahjoituksia tehtäisi ilman teitä, ihanat asiakkaamme. Kiitos kuuluu teille!

Tällä viikolla olemme lähettäneet seuraaville yhdistyksille avustuksen.

Pyhtään lintuhoitola 175 euroa
Loviisan kissatalo 200 euroa
Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry (Tolkisten kissatalo) 500 euroa.
Argos Animal Resgue Creece ry 200 euroa

Tässä tietoa näistä lahjoituksensaajista:

Pyhtään lintuhoitola ry

Lain mukaan sairasta, vahingoittunutta tai muuten avuttomassa tilassa olevaa luonnonvaraista eläintä on pyrittävä auttamaan. Toiminnallaan Lintuhoitola osaltaan mahdollistaa ja tukee luonnon- ja eläinsuojelulain, sekä metsästyslain sisältämän auttamisvelvoitteen toteutumista lähialueella, lähimaakunnissa ja laajemmaltikin Suomessa. Loukkaantuneiden luonnonvaraisten eläinten hoitopaikkoja on Suomessa vain muutamia ja ainoastaan kaksi pääsääntöisesti lintuihin keskittynyttä yksikköä. Tämä korostaa Pyhtään Lintuhoitolan erityisroolia loukkaantuneiden luonnonvaraisten eläinten hoitoverkostossa.

Kananlennon ja Pyhtään lintuhoitolan yhteistyöstä voit lukea ltäältä

Loviisan kissatalo ry toimii vapaaehtoisvoimin. Lue lisää täältä.

Tolkisten kissatalo (Psey ry) toimiin noin 40 vapaaehtoisen voimin. Lue lisää täältä.

ARGOS auttaa Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä. Yhdistys tukee rahallisesti tarpeessa olevia paikallisia eläinsuojelijoita. He tukevat tällä hetkellä useita kreikkalaista yhdistystä tai yksityishenkilöä, jotka huolehtivat kodittomista eläimistä joko tarhoilla, kodeissaan tai kaduilla. Yhdistys hankkii eläimille ruokaa, lääkkeitä ja muita välttämättömiä tarvikkeita ja kustantaa eläinlääkärikuluja. Kaikki kampanjoiden ja lahjoitusten avulla kerätyt varat jaetaan lyhentämättöminä apua tarvitseville eläimille.

Yhdistys levittää tietoa Kreikassa ja Suomessa eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. He tekevät oppimateriaalia, jonka avulla edistetään eläintenoikeuksia ja vaikutetaan arvoihin. Yhdistys toimii mielipidevaikuttajina jakamalla tietoa eläinoikeuksista ja oikeanlaisesta eläinten kohtelusta sekä tekemällä oppaita ja opetusmateriaalia turisteille, lemmikinomistajille ja kreikkalaisille aikuisille ja lapsille.

Linkki Argoksen omille sivuille

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.