Ei alennusmyyntia tänäänkään

Ei alennusmyyntia tänäänkään


Media kertoo, että palvelimet on kaatuneet, kun ziljoona kiinalaista ryntäsi ostoksille. Herrasväki Kotkot on myös saanut paljon meilejä, joissa on singles day alennuksia. No, meillä ei ole. Meillä ei ole koskaan ollut alennuksia. Jos on syytä, me muutetaan tuotteen hinta.


Me ei myydä teille tuotteita, joita kukaan ei ole halunnut ostaa niin paljon kuin me kuviteltiin. Eikä me myydä normaalisti niin kalliilla, että nyt voitaisiin näyttää kovia alennusprosentteja. Me pyritään hinnoittelemaan tuotteet järkevästi heti alussa. Meidän tuotteet ei vanhene. No... periaatteessa suklaa yms. voisi vanhenta, mutta mielummin me syödään ne itse. Oikeesti suklaa ei ehdi koskaan vanheta meidän hyllyssä. Saamme sitä kotimaiselta pientoimittajaltamme nopsasti aina lisää.

Rouva Kotkot muistaa kuinka ikävältä tuntui, kun osti jotain kivaa. Seuraavana päivänä se oli kovassa alessa. Silloin tuntui tyhmältä. Kerran Rouva Kotkot osto hyperalesta haalarin jotain 70 % alella. Kun jälkikäteen sitä tuotetta tuli seurattua, niin tavalla tai toisella se oli aina samanhintainen. Alennusprosentti vaihteli tai alennustapa, mutta hinta oli aina sama. Ei ole kiva tuntea itseään tyhmäksi... No tietty joo päivittäin sitä tapahtuu, mutta ei tämmöisissä asioissa.

Meidän kaikille tuotteilla löytyy aina ostaja ennemmin tai myöhemmin. Me myös ostetaan sisään suht pieniä eriä eikä olla pulassa. Meidän ei tarvitse saada yks kaks rahaa kassaan. Me halutaan, että ostat meiltä vain, jos oikeesti haluat. Eikä me haluta pienentää tai poistaa meidän katetta tuotteista. Jos meille ei tule tuottoa, niin me ei pystytä auttamaan eläimiä. Muistathan, että meidän tuostosta menee 10 % eläimille. Tämä on Kaupparekisteriin toimitetuissa osuuskuntamme säännöissä. Näistä syistä meillä ei ole alennuksia eikä tule.

Ei me muita tuomita. Jokainen valitsee tapansa markkinoida tuotteitaan. Mutta sen lupaamme, että sua ei harmita esimerkiksi joulun jälkeen. Kun ostat meiltä lahjoja, ne ei ole halvennuksessa heti joulun jälkeen.  

Käy kurkkaamassa meidän valikoima!

Terveisin

Rouva Kotkot


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.