KÄYTTÖEHDOT


Meillä Kananlennossa halutaan, että kaupankäynti on hauskaa, mutta myös reilua. Tästä voit lukea meidän toimitus ja maksuehtomme sekä alimpana rekisteriselosteen. Huomaathan myös, että käytämme sivustolla evästeitä, jotta sinun olisi helpompi tehdä tilauksesi.


Nämä tilaus–ja toimitusehdot koskevat Osuuskunta Orrella omistamaa Kananlento verkkokauppaa. Kun käytät tätä verkkopalvelua, olet hyväksynyt palvelumme ehdot.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.  Jos löydät täältä nollahintaisen tuotteen, joudumme tuottamaan sinulle pettymyksen, ilmaiseksi ei lähde. Nollahintaisessa tuotteessa ei vielä ole päivitetty hintaa verkkokauppaan. Mutta kunhan Rouva Kotkot tai Neiti Närhenmuna ehtii hinnan naputtelemaan järjestelmään, nolla poistuu.


TILAAMINEN

Rekisteröitymistä ei vaadita tilauksen tekemiseen, mutta sen voit tehdä. Kananlento ei luovuta yhteystietojasi ulkopuolisille. Tuolla alempana sivulla on virallinen rekisteriseloste miten tietojasi käsitellään.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun olet tehnyt tilauksen.Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi.

Jos tilaat postin kautta toimituksen, huomaathan, että Posti säilyttää muuttuneen käytäntönsä takia lähetyksiä vain 7 päivää. Tämä harmittaa meitä kananlentolaisia tosi paljon, mutta emme voi tälle asialle mitään. Posti ohjaa myös ruuhkautumisen takia paketteja muihin pisteisiin, kun pisteisiin, johon lähetys on tilattu.

Tällä hetkellä Posti on ollut Matkahuolto nopeampi toimituksissa.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla tai laskulla (Collector) tai näiden palveluntarjoajien osamaksulla. 

Kananlennon verkkokaupassa on käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet 

  •     Nordea
  •     OP-Pohjola
  •     Sampo
  •     Aktia
  •     Ålandsbanken
  •     Handelsbanken
  •     S-pankki
  •     LähiTapiola

Verkkomaksupainikkeet löytyvät Verifone BlueCommerce napin takaa. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa. Verifone on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.Verifone BlueCommerce on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.


Collector lasku ja osamaksu

Voit maksaa laskulla tai osamaksulla valitsemalla Verifone BlueCommercen kohdasta Collectorin (alasvetovalikko). Collector veloittaa sinulta 2,90 laskutuslisää. Voit myös maksaa laskusi osissa. Sinun tulee olla 18-vuotias ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Lisätietoja Collectorista löydät heidän sivuiltaan. Tässä linkki ja tässä toinen. Käytännössä ensimmäiseksi siirryt tämän maksutavan valittuasi tunnistautumaan pankkitunnuksillasi. Ostoa ei siis veloiteta pankkitililtäsi heti vaan saat siitä laskun Collectorilta vasta tuotteiden saavuttua. Collector laskuttaa kerran kuukaudessa, joten laskun tulossa voit kestää. Saat tietää tarkemmin laskun tiedot kirjautumalla pankkitunnuksillasi osoitteeseen oma.collector.fi.

Huom! Jos jostain syystä maksamisessa ln ongelmia, otathan meihin yhteyttä. Muutoinkin, jos koet että tilaus ei etene toivotulla tavalla, ota yhteyttä. Voimme tarvittaessa katsoa tilauksen Kananlennossa ja lähettää maksulinkin sähköpostitse.


TILAUSVAHVISTUS

Toimitamme Sinulle tilausvahvistuksen tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Jos et saa kohtuuajassa jostain syystä tilausvahvistusta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com.


TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian sinulle. Toimitus lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä normaalissa tapauksessa. Jos haluat pikatoimituksen, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kananlento.com tai soita Numero: 0451674757

Joskus toimitusajoissa voi olla viive, mutta pyrimme heti ilmoittamaan siitä. Jos kuljetuspalvelut hidastelevat, emme vastaa niistä.


TOIMITUSKULUT

Toistaiseksi käytämme toimitustapana Postia (täällä ei ole Matkahuollon toimipistettä). Toimituskulut ovat aina 6,90. Yli 100- toimitukset toimitamme rahtivapaasti.

Tuotteet voi myös noutaa Sipoon varastolta tilauksesi ilman toimituskuluja. Kun laitat toimitustavaksi noudon, laita lisätietoja kohtaan toivomuksesi noutoajasta. Noutoajat ovat hyvin joustavat (päivä, ilta). Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme noutoajan.


PAKKAAMINEN

Pyrimme pakkaamaan mahdollisimman paljon tuotteitamme kierrätettäviin pakkauksiin, jotta luontoa ei turhaan kuluteteta. Älä siis ihmettele, jos pakkaus näyttäisi paketin perusteella sisältävän jotain ihan muuta kuin mitä olet tilannut.


PALAUTUS

Toivomme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Jos kuitenkin tahdot palauttaa tuotteen, on sinulla siihen oikeus. Kananlennon verkkoputiikista  ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto– ja palautusoikeus, joka alkaa siitä kun tilaus on noudettu. Palautuksista on aina otettava yhteyttä Kananlennon putiikin henkilökuntaan, jotta osaamme odottaa pakettiasi. Annamme samalla lisäohjeet. Laita viestiä asiakaspalvelu@kananlento.com. Noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä palautuksista joudut maksamaan palautusmaksun, sillä ne ovat meille hyvin kalliita paketteja. 


VIALLINEN TUOTE

Ota Kananlentoon yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa (asiakaspalvelu@kananlento.com). Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja meille. Ota vaikka valokuva pakkauksesta.


YHTEYSTIEDOT

Osuuskunta Orrella
Kananlento
Trankärrintie 19
04130 SIPOO
puh. Numero: 0451674757

Y-tunnus 2786661-3


Katso erillisestä rekisteriselosteestamme, miten asiallisesti tietojasi käsittelemme.